Zamisli dobiješ
10

Promo / Večerašnje izdanje vanrednog TV Binga uz brojne dobitke i Jackpot od 300.000 KM

Lutrija BiH pripremila je drugo po redu ovogodišnje vanredno kolo igre na sreću TV Bingo, a izvlačenje brojeva je večeras u direktnom prijenosu na programu FTV-a sa početkom u 20:10 sati.

Pored redovnih novčanih dobitaka, deseteraca i peteraca, te Jackpota od 300.000,00 KM, majsko vanredno kolo TV Bingo donosi i obogaćeni fond kojeg čine dodatni vrijedni robno-novčani dobici. U večerašnjem vanrednom izdanju TV Binga igrači će imati mogućnost da osvoje dva automobila VW POLO, te dodatne novčane dobitke od 5.000,00-10.000,00 KM.

U igri za dodatni fond dobitaka igrači mogu učestvovati i slanjem SMS poruka sa serijskim brojem Bingo kartice i to na brojeve telefona 091 412 601 ili 063 888 71. Žute Bingo kartice se mogu pronaći na svim prodajnim mjestima Lutrije Bosne i Hercegovine kao i kod ovlaštenih partnera, a uplata i slanje SMS poruka za večerašnje izdanje vanrednog kola TV Binga traje danas do 17:00 sati. Sve prisutne u studiju kao i gledaoce koji prate izvlačenje uživo zabavljat će legendarni Željko Bebek.

Lutrija Bosne i Hercegovine u proteklih pet redovnih kola TV Binga izvukla je i sedmične dobitke žutih Bingo listića. Najsretnijih pet igrača osvojilo je putovanje po želji u vrijednosti 2.000,00 KM.

Iz Lutrije Bosne i Hercegovine napominju da svi žuti Bingo listići koji su učestvovali u izvlačenju sedmičnih dobitaka, učestvuju i u večerašnjem finalnom izvlačenju.