{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vasilije Kačavenda povrijeđen u saobraćajnoj nesreći

4.2.2015. u 11:41
7
172
Vasilije Kačavenda povrijeđen u saobraćajnoj nesreći
7
Vasilije Kačavenda povrijeđen u saobraćajnoj nesreći
Vasilije Kačavenda (Foto: Arhiv)
Penzionisani episkop zvorničko-tuzlanski Vasilije Kačavenda, koji poslije povlačenja sa trona te eparhije SPC živi u manastiru Svete Petke u Bijeljini, potvrdio je za Novosti da je u utorak imao težak udes tri kilometra od autoputa Beograd-Zagreb, prema Šapcu, kod poljoprivredne ekonomije.
Riječ je, kako kaže naš sagovornik, o lančanom sudaru, za koji nije kriv njegov vozač, pa su se odmah vratili u Bijeljinu.

Vladika je bio na mjestu suvozača u svom automobilu Audi 4 i, kako ističe, "dobro je ugruvao glavu i dio tijela". Vozač je prošao bez težih povreda, a vozilo je dosta stradalo.

"Pošto sam imao dva moždana udara i dvije hirurške intervencije, naravno, da ovakve stvari za mene predstavljaju rizik", rekao je za Novosti vladika Kačavenda, ističući da, prema dogovoru sa ljekarima, uzima redovnu terapiju, da miruje, a već, danas, u Opštoj bolnici Sveti vračevi u Bijeljini bit će urađeni radiološki snimci glave i pregledi, kako bi se ustanovilo da li ima ozbiljnijih problema.

Penzionisani episkop se u utorak popodne vraćao iz Patrijaršije SPC u Beogradu u manastir Svete Petke u bijeljinskom naselju Pet jezera.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: