Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo pravi primjer je brending konferencija 7 po redu u organizaciji via medie to je recept sa uspjeh doseliš iz bihaća u sarajevo kao istaknuti član sda onda osunješ marketinšku agenciju mada o marketingu imaš veze kao ja sa atomskom fizikom i dobijaš dio marketinškog kolača jer ima i drugih treba podijliti svima onda nam praviš konferencije o tome kako napraviti od nečega brend...e ne to je ideja koja uspjeva ovdje jedino za sve ostalo postoji bježi iz bih
ubleha sandra muratović psihologinja haha prvo treba krenuti od sebe pa pomagati drugima klasična šuplja priča samo ne znam do kad više
Ma ubleha zesca.Pranje para opet.
pa ja sam rođen da sjedim u Parlamentu. Ali nikako da počne radit taj svoj posao.
Sine budi se moras u skolu..alii mama necuuuu..sine moras ustati i moras u skolu..ali mama necu tamo me djeca zezaju..sine,to je normalno,ti si direktor!
Vala ste u pravu.
...svak poso je pogrešan, u kome moraš radit. bit kapitalizma je radit malo, klepit puno. zato balavčad i oće u mafijaše, a balavice u starletice.
na zalost, jos nismo u fazi da mozemo birati poslove !
@mirrorce Pa mogli bi da ih nisu zauzeli oni kojima se ne radi.
@SamoZajedno pricas gluposti, poslove ne mozemo da biramo, jer smo sretni ako uopste imamo posao...........