Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Govn i treba da.smrdite
Mi nismo narod koji je sposoban nesto odrzavati. Za rusiti staro i graditi novo tu smo eksperti ali za odrzavanje nismo ni culi.
hahahaha pa ja sad ce doci Sebija i Miloradova zena da to malo zalizu i izglade a pomoce im i Zeljka HDZ i Cvitanovicka SNSS (SS)
Kakav je to strucnjak i kako je uopce odobren takav projekat gdje je tehnicki nemoguce odrzavati estetski dobar izgled zgrade?
nooooooooooooooooooroooooooooooooooood ce opraaaaaaaaaaaaaatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Vanjski dio zgrade Parlamenta BiH u lošem stanju, stakla godinama nisu oprana------ne postoji NISTA da je vlada federacije napravila za cetvrt vijeka a da nije sadaka ili donacija. tako da je iluzorno ocekivati da prozori budu oprani jer niko nije ni donirao ni sadaku udjelio za to!
I ovdje bi trebala Sebija doci da ovu bagru nauci sta je higijena i kako se radi
Šojić je naveo da je ovaj problem evidentan od samog početka postavljanja fasade. ,,,,,,,,,, i nikome nije palo na pamet da pita nadzornog organa i projektanta kako, zašto jer sa kupljenom diplomom i nije za očekivati dobro
Neka opere taj stručnjak koji je projektovao takvu fasadu koja se ne moze tehnicki ni oprati.
to nam je najveci problem u drzavi trenutno
Srbi su krivi
Pa kad niko i ne radi mora biti prljavo,to dokaz o radu uhljeba...
nema niko od rodbine firmu koja cisti prozore, tako da se ne isplati
Odmah zovem cistacku firmu da po mom trošku peru prozore ne mogu sebi priuštiti ovi "jadnici" jedva preživljavaju to...
@SoYuZ90 ne znaju covjece..brate dno, vrhunac nesposobnosti je kad prozore nisi u stanju oprati. Ne znaju kako, nemaju cim. Nek se voze u vozilima k'o Trump, nema veze.
E neće da može!