|

Uz kuhano vino i pjesmu prikupljeno 500 KM

Uz kuhano vino i pjesmu prikupljeno 500 KM
0
S
Sarajevo-x.com
21.12.2009. u 10:05
4
komentara
0

dijeljenja
Uz kuhano vino i pjesmu prikupljeno 500 KM
Hrvatsko kulturno društvo Napredak – Glavna podružnica Mostar, u saradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Mostaru, organiziralo je u nedjelju navečer kod mostarskih božićnih jaslica predbožićno druženje i humanitarnu akciju. Prodajući kuhano vino i uz pjesmu prikupljana su sredstva za centre "Nazaret" i "Sveta obitelj".
Iako je temperatura bila nekoliko stepeni ispod nule, što je zapravo i idealno vrijeme za kuhano vino, akciji se odazvalo dosta Mostaraca te je prikupljeno 500 maraka koje će ovih dana biti uručeni centrima.

"Ovo je prvi put da se u Mostaru organizira ovakva humanitarna akcija. Mostaru je ovakvih druženje i inicijativa potrebno. Mnogi koji su došli bili su oduševljeni što samom idejom, ali i kuhanim vinom. Napredak i Studentski zbor ovim su pokazali kako se uz malo dobre volje i organizacije mogu napraviti čuda“, kazao je glavi tajnik Napretka Vanja Gavran, dodavši kako se nada da će ova manifestacija postati tradicionalna, a možda je ovo i početak organizacije Božićnog sajma u Mostaru, po uzoru na mnoge evropske gradove.
Prijavi grešku


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...