Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakopčajte ga u luđačku košulju. I na Sokoloc ga vodite sa ostalim sirovinama.
Skupina seljačina ali onih najgorih ..
dani.bla.31. Prijatalju, nas Srbe nisu protjerali Bosnjaci iz Sarajeva. Protjerali su nas R. Karadjic i Momcilo Kraisnik. Svakodnevno su nas pozivali da napustamo Sarajevo, da ne ginemo od naseg granatiranja. Tako smo moja porodica i ja napustili Sarajevo. Otac je poslat da ratuje i poginuo je. Mi nismo od stida htijeli da se vracamo.
@gooUser1568826370 svasta
Ovaj mali je isto govno 100% kao Dodik samo dok se probije.
@spoonerarthur, Zegra dajete mi minuse umjesto da se sami upitate da li ima neke istine u mom pitanju. Nisam Srbin i nemam Srba u porodici!! Ali imao sam kosmija i prijatelja Srba (kako bolesno da covjek mora ovako nesto navoditi). Znam ljude (Srbe) koji su bili odani BiH i protjerani su iz Zenice! Kasnije su protjerani Hrvati (koji nisu bili odani BiH). Ali znam Srbe koji su bili u Armiji BiH i civile koji su ubijeni od kriminalaca i mudjahedina!
@dani.bla.31 jeste bilo je i u zenici svacega u ratu...a li za razliku od dretelja,manjace,keraterma,batkovica,srebrenice ni blizu...
Samo se svadjajte m..........m.......vam vasu
ja goveda
a jeste istina, nikad se nigdje ne prica zašto su civili Srbi protjerani iz Zenice, Sarajeva, Visokog..Mostara..Tuzle...??
Srbi su otisli sami kad im je gospodar karadzic obecao raj na zemlji na “srpskoj svetoj zemlji” koju ste genocidom ocistili od bosnjaka. Tad ste pohrlili u nadi da ce vam u zivotima poteci med i mlijeko. Potekle su samo rijeke bosnjacke krvi. Ti to naravno nikad neces priznati. Ali cijeli svijet tome svjedoci, kao i stotine godina robije za vase zlocince. Mi i danas otkopavamo kosti ubijenih. Gdje su masovne grobnice srba? Gdje su ti toliki zlocini nad srbima? Al dzaba je gluhom govoriti.
@dani.bla.31 Ko je protjeran? De nadji bilo kog od tih ljudi i pitaj kako i zasto su otisli. Neki su otisli jer su se bojali osvete od svojih ako ne odu. Neki su otisli jer su mislili da svi koji ostanu bice pobijeni od njihovih. Vise ih je otislo sto se bojalo svojih Srba nego Bosanaca.
Kontam neka im entitet zamisli da nam jos ovi po Sarajevu hodaju sa svim seljacima koji su okupirali seher
Bolje nemoj ti da kontas. Tvoje kontanje poklanja zlocincima pola drzave.
A KOGA JE TRIVIC NAZVAO BALAVICOM ?
NSRS aka Cevljanovici
Dodik i društvo u Rs, ako nemaju skim gužvaće između sebe.
Nesto mi na pamet pade Causesku, ne znam sto. Ostaje nam samo da se nadamo da ce se sve zavrsiti bez krvoprolica u manjem i nazadnijem bosanskohercegovackom entitetu.
Кликсе, убудуче вести из РС-а очемо на чирилици 😎
Veći je red u Somaliji na podjeli hljeba.
Znaci prekucali su TLN idu kokice punim.
Stanje u blentitetu redovno