Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican posao Katica svaka cast!
E moj ti da si mogao sinoc vidjeti ponasanje vaseg pripadnika u starom gradu, policajac teski klosar, takvo ponasanje nisam u zivotu vidio
Ovo ce preventivno djelovati i na policajce a i na građane koji vole ponudit mito. Dakle profesionalnost će porasti višestruko. Neće biti više joj ovog znam pusti ga on je doktor, advokat, ministar, tatin sin a neće biti ni cvaja. Odličan potez.
Bravo
U ČITAVOJ DRŽAVI OVO TREBA. Dosta je više bahaćenja i seljačina pored ceste
Ja jesam fakat za ovo, i u mom poslu da ne navodim koji je, dosta ce ovo unaprijediti i “valjat nam” , ali treba staviti da moze policajac upaliti snimanje prilikom obavljanja svoje duznosti, a ne cjelu smjenu, jer stvarno sad u autu dajem primjer patroliraju, ne mozes se nasaliti nista snima te, psihicki je to tesko.. Staviti, prilikom obavljanja duznosti mora upaliti kameru, ako ne upali automatski otkaz.. Tako nesto..
Sarajevo evropski grad 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🏰🏰🏰🏤🏤🏤
Ja da bude na zeman, nema ih korumpiranijih, odvratnijih na cijelom balkanu, garantiram kao dugogodišnji vozac kamiona. Iz cista mira zaustavljaju pod rotacijama i otimaju pare . Malo sam koga kleo kao njih, ako ih jedan dio stigne mrka im je kapa.
Vico pravi travnjake a nip nabavlja kamere 2 lijepe vijesti u jednom danu boze nahajri na dobro da i ja nesto lijepo cujem .
super, nova vlada nastavlja sa pravim mjerama
Svaka čast ko god se dosjetio konačno
Kad primaju mito neka i to snime
Zato se uvodi ovo, niti će neko smjeti ponuditi niti ovaj uzeti
Pa kako cemo ih davat lovu, jel ko razmisljo o tome ccc
Od cijih para?
Nisi tako prije pitao od čijih para
Nema vise ispijanja kafa i spavanja u autima na duznosti,
Postavite i u svoje kancelarije tu su najveći talovi!!
kako ce sad mito uzimati, blokic stavi na optiku i laganini haha