|

Usvojen konačan tekst studije "Turistički proizvod Kantona Sarajevo "

Usvojen konačan tekst studije "Turistički proizvod Kantona Sarajevo "
0
F
FENA
31.10.2007. u 12:04
0
komentara
0

dijeljenja
Usvojen konačan tekst studije "Turistički proizvod Kantona Sarajevo "
Stručni tim iz ugostiteljsko-turističke privrede pri Privrednoj komori Kantona Sarajevo (PKKS) usvojio je konačan tekst studije ”Turistički proizvod Kantona Sarajevo” čiji je naručilac Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo, saopćeno je u srijedu iz Komore.
Zadatak stučnog tima bio je da u konačan tekst studije ugradi korisne prijedloge i sugestije s okruglog stola održanog početkom oktobra u Sarajevu.

Na sastanku održanom u utorak u Komori zaključeno je da se studija uputi Vladi Kantona Sarajevo na usvajanje, s prijedlogom da Vlada formira radnu grupu čiji bi zadatak bio da pripremi operativni plan realizacije osnovnih pravaca aktivnosti naznačenih u studiji.

Radna grupa bi, također, trebala pratiti provođenje operativnog plana i najmanje tromjesečno izvještavati Vladu o njegovoj realizaciji ili eventualnim dopunama i korekcijama.

Sastanku u Komori je uz predstavnike turističko-ugostiteljske privrede i PKKS-a prisustvovao i Denis Zvizdić, predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo, saopćeno je iz PKKS-a.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.