{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Uspjela operacija Melike Spahić

F
3.3.2010. u 12:39
0
18
Uspjela operacija Melike Spahić
0
Uspjela operacija Melike Spahić
Melika Spahić sa sinom Arslanom
"Uspjeli smo", poruka je Melike Spahić upućena Edibu Kraviću, osnivaču Facebook grupe za pomoć Meliki Spahić, 33-godišnjakinji kojoj je za transplantaciju koštane srži prikupljeno 450.000 KM.
Naime, Melika je sredinom februara operisana u Ljubljani, a po preporuci ljekara trebalo je sačekati nekoliko sedmica da bi se potvrdila uspješnost operacije.

"Operacija je uspjela! Moje molitve su uslišene! Hvala svim dobrim ljudima koji su u proteklih šest mjeseci pomogli Meliki Spahić, majci dječaka Arslana", kazao je u izjavi Feni Edib Kravić, nekoliko sati nakon što je dobio poruku Melike Spahić.

Meliki je u sedmom mjesecu trudnoće, sredinom prošle godine, dijagnosticiran akutni oblik leukemije. I pored bolesti, Melika je rodila zdravog sina Arslana, a potom je uz pomoć Ediba Kravića počela sakupljati sredstva za liječenje. S tim ciljem je osnovana Facebook- grupa, koja danas broji više od 16.000 članova, a čiji su osnivači, pored nekoliko manjih akcija, organizovali i humanitarnu utakmicu tuzlanskih novinara i ekipe Humanih zvijezda, na kojoj je skupljeno oko 40.000 KM.

Poruka "Uspjeli smo" velika je radost za sve dobre ljude koji su pomagali Meliki Spahić.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: