BiH
0

Uskoro SX-CESS VISION radio emisija

Sarajevo-X
Udruženje za opšti razvoj, istraživanje, povezivanje i komunikacije, SX-CESS VISION nastavlja s okupljanjem i afirmacijom mladih talenata, nevladinih organizacija, te valorizacijom i prezentovanjem njihovih znanja i umijeća.

"Naš primarni cilj animiranja što većeg broja mladih ljudi iz Bosne i Hercegovine u dobroj mjeri je ostvaren kroz njihovu zainteresovanost i želju da budu dio našeg projekta 'Perspektiva Komunikacije'.

Iz tog razloga javnosti želimo što vjernije predstaviti mladi potencijal s kojim Bosna i Hercegovina raspolaže, koji je pokretačka snaga njenog društvenog i ekonomskog razvoja, te pored printane publikacije i web menadžmenta, naših dosadašnjih vidova promocije, pokrećemo i vlastitu radio emisiju ''NGO INFO MAGAZIN'' kao još jedan način prezentovanja.

''NGO INFO MAGAZIN'' je produkt tendencije članova SX-CESS VISION-a da javnosti putem jednog od najstarijih medija što više približi mlade, njihove aktivnosti, ideje i vizije, kao i aktivnosti drugih nevladinih organizacija koje djeluju na lokalnom i regionalnom planu.

Uz nesebičnu pomoć Studentskog eFM radija projekat ''NGO INFO MAGAZIN'' startuje u četvrtak 10.03. od 15:00 sati.

Svakog četvrtka ćete imati priliku da budete informisani o aktuelnim dešavanjima u svijetu nevladinih organizacija, aktuelnim projektima, te aktivnostima i uspjesima vrijednih, kreativnih i dokazanih mladih obuhvaćenih našim projektom ''Perspektiva komunikacije''. Osim toga, iskoristite priliku da na jednom mjestu dobijete sve informacije relevantne za ostvarivanje vlastitih kreativnih ideja, kao i informacije potrebne za prelaz u aktivniji stav prema vlastitoj budućnosti.", stoji u saopštenju organizacije SX-CESS VISION.