Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Urbanisti su "naravno" utvrdili da nece biti problem da se ta zgrada spoji na postojecu vodovodnu mrezu...kao i ostalih 30-tak zgrada koje su vec u izgradnji...pa ce nama sr.ati kako nije pala kisa i nema vode?!...KRETENI!
OVO PRAVI UDBAŠ I SDA UZDANICA BAKIR ALISPAHIĆ
SDA zlikovci su bukvalno shvatili pjesmu od Rambo Amadeusa "Beton , beton"
OVO PRAVI UDBAŠ I SDA UZDANICA BAKIR ALISPAHIĆ
SDA I NJIHOVA BRATIJA STRANKA ZA BIH I SBB JE VIŠE UNAZADILA OVU ZEMLJU NEGO ČETNICI
urabanistički plan je tu da se izgradnja prilagođava njemu i njegovim odredbama, a ne da se plan prilagođava zgradama
Nasi urbanisti. Za par godina trebace dva sata da udjes u grad. Na kraju ces skontati da ti je najbolje kola parkirati u Tarcinu i vozariti autobusom do kuce. Kad izgrade novu Ilidzu bice jednostavnije izaci na M17 preko Igmana i Lokvi nego se probiti kroz kruzni tok.
zelena mafija mrzi zelene površine. Svojevrsni paradoks
beton beton samo beton........
Evo jos jednog nebodera sa sto vecim brojem stancica. Kome li ce ih prodati samo, pa jos nisu prodali ni u neboderu u Kolodvorskoj kraj Hitne...
Pravi urbanisti koji su znali samu srz te profesije i njenu ljepotu vec desetljecima ne borave ovdje.Sav taj navodni urbanizam je presao u stranacke ruke i njihov gradzevinskoj mafiji koji tako glupo,ruzno neukusno a nada sve nepismeno rove pi ovom gradu i prave ruglo od njega.Scepina sandzacka i Bakirova arapska mafija su ga vec toliko unakazile sa seljackim instiktom da covjeku koji se rodio i odtastao ovdje dodze samo da povraca na njohovim ukusima i rjesenjima
Šta vam je. To hoće Bakir Alispahić da gradi stambeno poslovni objekat umjesto one polu-ruševine, pa se mora modificirati plan.
sdoooooo
garant koldzo opet hoce ljudima na parking i na travnjak pod nosom da natakari svoj objekat
Ovo priprema za jos jedan eksperiment kao dokaz neraskidivosti opanka i asvalta