{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Uskoro aviolinija iz Banje Luke za Tivat i Pulu

F
30.11.2007. u 09:40
0
0
Uskoro aviolinija iz Banje Luke za Tivat i Pulu
0
Uskoro aviolinija iz Banje Luke za Tivat i Pulu
Banja Luka
Direktor Aerodroma Republike Srpske Velimir Bobić najavio je da će se, pored uvođenja još jedne aviolinije na relaciji Banja Luka - Beograd, uspostaviti i linija Banja Luka - Tivat, kao i da se vode pregovori da se uspostavi aviosaobraćaj na relaciji Beograd preko Banje Luke za Pulu.
Već od danas uspostavljen je još jedan let sedmično iz Banje Luke za Beograd s povratkom u večernjim satima, a 17. decembra uvodi se još jedan dodatni let ponedjeljkom.

"Uspostavljanjem više linija za Beograd, Banja Luka bi trebalo da bude sasvim solidno povezana s Beogradom i time dalje sa svijetom", kazao je Bobić.

Naglasio je da bi u saradnji sa srbijanskim JAT-om trebalo uskoro da dođe do uspostave kargo saobraćaja, kao i prijevoza pošte i malih pošiljki kako za Beograd tako i dalje za svijet.

Bobić je u četvrtak o ovim pitanjima razgovarao u Beogradu s direktorom srbijanskog JAT-a Sašom Vlaisavljevićem, naglasivši da je bilo riječi o daljnjim mogućnostima uspostave svakodnevnog aviosaobraćaja u saradnji s JAT-om na relaciji Banja Luka - Beograd.

Potvrdio je i da će se raditi na tome da cijene aviokarata budu snižene, odnosno da budu promotivne na liniji Banja Luka - Beograd, kako bi se građanima RS-a omogućilo da dalje iz Beograda putuju u svijet.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: