{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Uskoro aviolinija iz Banje Luke za Tivat i Pulu

F
30.11.2007. u 09:40
0
0
Uskoro aviolinija iz Banje Luke za Tivat i Pulu
0
Uskoro aviolinija iz Banje Luke za Tivat i Pulu
Banja Luka
Direktor Aerodroma Republike Srpske Velimir Bobić najavio je da će se, pored uvođenja još jedne aviolinije na relaciji Banja Luka - Beograd, uspostaviti i linija Banja Luka - Tivat, kao i da se vode pregovori da se uspostavi aviosaobraćaj na relaciji Beograd preko Banje Luke za Pulu.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Već od danas uspostavljen je još jedan let sedmično iz Banje Luke za Beograd s povratkom u večernjim satima, a 17. decembra uvodi se još jedan dodatni let ponedjeljkom.

"Uspostavljanjem više linija za Beograd, Banja Luka bi trebalo da bude sasvim solidno povezana s Beogradom i time dalje sa svijetom", kazao je Bobić.

Naglasio je da bi u saradnji sa srbijanskim JAT-om trebalo uskoro da dođe do uspostave kargo saobraćaja, kao i prijevoza pošte i malih pošiljki kako za Beograd tako i dalje za svijet.

Bobić je u četvrtak o ovim pitanjima razgovarao u Beogradu s direktorom srbijanskog JAT-a Sašom Vlaisavljevićem, naglasivši da je bilo riječi o daljnjim mogućnostima uspostave svakodnevnog aviosaobraćaja u saradnji s JAT-om na relaciji Banja Luka - Beograd.

Potvrdio je i da će se raditi na tome da cijene aviokarata budu snižene, odnosno da budu promotivne na liniji Banja Luka - Beograd, kako bi se građanima RS-a omogućilo da dalje iz Beograda putuju u svijet.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: