{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Uručene nagrade kompanija MS&WOOD, Dukat mlin i pekara Tešanj i Točak

12.8.2014. u 14:37
11
1
Uručene nagrade kompanija MS&WOOD, Dukat mlin i pekara Tešanj i Točak
11
Nakon što je 31. jula ove godine u prostorijama Uprave Dukat d.o.o. Jelah - Tešanj obavljeno javno izvlačenje nagrada 1. kola nagradne igre"Majstori znaju kako", nagrade kuhinja sa trpezarijom i garniture TDF Mojca, uručene su na adrese dobitnika Esedu Mahalbašiću iz Planja kod Tešnja i Zehrudinu Trbakoviću iz Gornjih Šušnjara kod Doboja. Nagrade su iz vlastite proizvodnje bosanskohercegovačkog proizvođača namještaja MS&WOOD (Majstori i drvo).


Esedu Mahalbašiću iz Planja kod Tešanja uručena kuhinja sa trpezarijom, a Zehrudinu Trbakoviću iz Gornjih Šušnjara kod Doboja dostavljena garnitura TDF Mojica

Izvlačenje dobitnika 2. kola nagradne igre održat će se 30. oktobra ove godine u 12 sati, također u Jelahu, dok će se izvlačenje imena dobitnika 3. kola nagradne igre održati 29. januara iduće godine, također u Jelahu u 12 sati.

Podsjetimo da se u nagradnoj igri "Majstori znaju kako" učestvuje samim činom kupovine stana u naselju "Miljacka" u Sarajevu, namještaja MS&WOOD (Majstori i drvo), mlinskog programa Dukat i trgovačke robe u Robnoj kući Točak.Glavna nagrada je dvosoban stanu u Sarajevu, a izvlačenje za ovu nagradu će se održati 30. aprila 2015. godine u sjedištu kompanije MS&WOOD u Sarajevu u ulici Džemala Bijedića na broju 160 u 12 sati.

Osim stana u Sarajevu, ukupan nagradni fond sadrži četiri kuhinje s trpezarijom (kuhinja, stol i stolice), 4 garniture TDF MOYCA, 90 paketa proizvoda DUKAT, kao i 5 paketa kompletnog asortimana proizvoda DUKAT, 160 majica, 130 kapa, te druge korisne nagrade. Vrijednost nagradnog fonda je 100.000 KM.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoće li posjeta Predsjedništva BiH Srbiji značajnije promijeniti odnos između dvije zemlje?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: