BiH
11

Uručene nagrade kompanija MS&WOOD, Dukat mlin i pekara Tešanj i Točak

Klix.ba
Nakon što je 31. jula ove godine u prostorijama Uprave Dukat d.o.o. Jelah - Tešanj obavljeno javno izvlačenje nagrada 1. kola nagradne igre"Majstori znaju kako", nagrade kuhinja sa trpezarijom i garniture TDF Mojca, uručene su na adrese dobitnika Esedu Mahalbašiću iz Planja kod Tešnja i Zehrudinu Trbakoviću iz Gornjih Šušnjara kod Doboja. Nagrade su iz vlastite proizvodnje bosanskohercegovačkog proizvođača namještaja MS&WOOD (Majstori i drvo).

Esedu Mahalbašiću iz Planja kod Tešanja uručena kuhinja sa trpezarijom, a Zehrudinu Trbakoviću iz Gornjih Šušnjara kod Doboja dostavljena garnitura TDF Mojica

Izvlačenje dobitnika 2. kola nagradne igre održat će se 30. oktobra ove godine u 12 sati, također u Jelahu, dok će se izvlačenje imena dobitnika 3. kola nagradne igre održati 29. januara iduće godine, također u Jelahu u 12 sati.

Podsjetimo da se u nagradnoj igri "Majstori znaju kako" učestvuje samim činom kupovine stana u naselju "Miljacka" u Sarajevu, namještaja MS&WOOD (Majstori i drvo), mlinskog programa Dukat i trgovačke robe u Robnoj kući Točak.

Glavna nagrada je dvosoban stanu u Sarajevu, a izvlačenje za ovu nagradu će se održati 30. aprila 2015. godine u sjedištu kompanije MS&WOOD u Sarajevu u ulici Džemala Bijedića na broju 160 u 12 sati.

Osim stana u Sarajevu, ukupan nagradni fond sadrži četiri kuhinje s trpezarijom (kuhinja, stol i stolice), 4 garniture TDF MOYCA, 90 paketa proizvoda DUKAT, kao i 5 paketa kompletnog asortimana proizvoda DUKAT, 160 majica, 130 kapa, te druge korisne nagrade. Vrijednost nagradnog fonda je 100.000 KM.