Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De ti prvo Izraelu sankcije uvedi na nivou EU. To je trenutno najvaznije....
prvo trebaba riješiti onih 6-7 otvorenih pitanja vezano korupcije, preglašavanja hrvata itd. pa tek onda napisati zamolbu za članstvo u eu, nema preskakanja.
Glupo se izaslo iz Jugoslavije.Davno bi usli u EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
DaBogda nikad ni ne usli! Koji cemo djavo sa vama nacistima
Hvala Bogu da nismo u EU..zamišljam kako bih se ljigavo osjećao da sam dio toga, a da ne mogu spriječiti rukovodstvo EU da ubija muslimansku djecu kao što to danas radi.
Hvala gospodjo ursula
Kad dodje mart 24 ,onda ce biti mart 25, pa tako do 3o te.
NEMOJTE NAS NIKAKO PRIMIT BOLI NAS K...C ZA EVROPOM
Kažu hotel Central prodat porodici iz Irske. Ko je prodao državnu imovinu i gdje, su te pare.
Hahaha.. odlučivati i otvaranju pregovora, haaloo.. o otvaranju. Pa ovi motaju u celofan, a ustvari ne meda se od eventualnog otvaranja teme, ma mršte se stoko lopovska zapadnjačke. Putin je u pravu kad ovu mafiju hpće podalje. Oni prave ratove, tuđe oružje pa onda šalju humanitarnu iz 1960 te. Nema veće bagre od Amerike, Francuske na čelo sa Engleskom, kolonizatori u prošlosti, a sada na finjaka. Uvalili nam banke i brendove, naše uništili.
Ma mrš, ko ste vi, serem vam se u, EU kriminalci
Hvala, ne treba
Kako vrijeme leti sve sam vise protiv ulaska BiH u EU!
Dok im prodaju državu pa onda će ko fol otvoriti
Prije će Ukrajina završiti pregovore nego mi. Svakako će se raspast dok mi budemo spremni 🤣🤣🤣🤣
Bošnjo i dalje ne gleda svoje interese i neće u EU jer Izrael napada palestince, a Ursula ih kao podržava. Za to vrijeme Saudijci organizuju MMA fight sa svjetskim zvijezdama u publici, Egipat ne da nikom da pređe granicu i spasi se, a Hamas ide u posjetu našem neprijatelju Putinu. Bošnjo ganja svjetsku pravdu dok svi gledaju svoje interese.
ZAR OVA KOJA PODRZAVA I. Z. EL DA NEKOM NESTO ODREDJUJE!?!? Samo pokusava skrenuti paznju sa desavanja u PA.le.stini. Oni nas svakako ne namjeravaju primiti u EU.
Ta saucesnica u genocidu u P. Al. esti. ni bi nesto da odredjuje za nasu drzavu. Eew
Što mi nešto odvratna ova,nemam pojma zašto.
Pisi propalo. Fatajmo se Bricsa.
Mislis ,,samo sa srbima spas...ono ko na njihovoj zastavi...salim se😁😁