{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Đurica prešao iz PDP-a u Socijalističku partiju

S
29.4.2011. u 12:40
0
8
Đurica prešao iz PDP-a u Socijalističku partiju
0
Đurica prešao iz PDP-a u Socijalističku partiju
Radenko Đurica
Poslanik Partije demokratskog progresa u proteklom sazivu Narodne skupštine RS Radenko Đurica potpisao je danas pristupnicu u članstvo Socijalističke partije.
Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izrazio je zadovoljstvo što je Đurica postao član ove stranke navodeći da je Đurica kao poslanik u diskusijama u parlamentu imao racionalna i konstruktivna razmišljanja.

"Riječ je o izuzetnom građaninu RS, profesoru na fakultetu u Banjoj Luci, a kao narodni poslanik u proteklom mandatu davao je veliki doprinos u radu Narodne skupštine", rekao je Đokić novinarima.

Đokić je rekao da Đurica ima i stručne predispozije da dobije angažman i tretman u Socijalističkoj partiji, koja je uvijek demokratski i ljudski vodila računa o svojim članovima. "Omogućit ćemo Đurici, kao i ostalima, da svojim djelovanjem u Socijalističkoj partiji da doprinos institucijama RS", rekao je Đokić.

Radenko Đurica rekao je da je Socijalistička partija stranka koja vodi računa o socijalnoj pravdi i ima zdrave ideje, naglasivši da predsjednik ove stranke Petar Đokić uživa veliko povjerenje u RS.

Đurica je podsjetio da je pismeno dao ostavku na članstvo u PDP-u i ocijenio da PDP neće moći da preživi na političkoj sceni u RS.

"U ovoj stranci djeluje mala grupa ljudi koja ima lične interese i ne vode računa o životu i radu ljudi, niti o RS", rekao je Đurica.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: