{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Uređuju se banjalučka izletišta

F
8.4.2014. u 11:06
0
3
Uređuju se banjalučka izletišta
0
Uređuju se banjalučka izletišta
Banj brdo kod Banje Luke
Tokom ovog mjeseca bit će intenzivirane aktivnosti na pripremi izletišta u Banjoj Luci da bi bila spremna za sezonu praznika i izleta.
Banjalučka izletišta se redovno održavaju tokom čitave godine, a to podrazumijeva redovno održavanje javne higijene, zelenila, komunalne opreme i javne rasvjete.

"Najviše aktivnosti je planirano u aprilu, a trenutno se radi na osposobljavanju česmi na Banj brdu i održavanju zelenila, odnosno košenju", potvrđeno je u Odjeljenju za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja.

Izletišta Banj brdo i Šibovi, koja su najposjećenija, zahtijevaju provođenje niza mjera, kao što su: orezivanje, podizanje i prored krošnji ili sječa stabala, zatim orezivanje, sječu preraslog i samoniklog grmlja, te održavanje, rekonstrukciju i košenje travnjaka, kao i uništavanje i suzbijanje korova.

Programom zajedničke komunalne potrošnje za 2014. godinu, u okviru održavanja zelenih površina, predviđena su posebna sredstva za održavanje izletišta, u iznosu od 14.000 KM.

Kada je riječ o troškovima za održavanje javne higijene, komunalne opreme i javne rasvjete, oni su sadržani u ukupnim stavkama za održavanje iz tih oblasti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: