{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Uređenje korita rijeke Plive sa slapištem Jajce

F
18.9.2007. u 11:49
0
0
Uređenje korita rijeke Plive sa slapištem Jajce
0
Uređenje korita rijeke Plive sa slapištem Jajce
Federalno ministarstvo okoliša i turizma provelo je postupak izbora projektanta, nadzornog organa i izvođača radova za provedbu projekta "Uređenje korita rijeke Plive sa slapištem Jajce“.
U ime toga ministarstva, koordinator projekta uveo je 5. rujna 2007. godine izvođače radova u projekt. Rok za završetak radova je 7 mjeseci od dana uvođenja u posao.

Kako je za FENU izjavio federalni ministar okoliša i turizma Nevenko Herceg, već je uspješno završena prva faza projekta, dok je druga u tijeku.

Dosadašnja dobra suradnja resornog ministarstva okoliša i turizma u ime Vlade Federacije BiH, Elektroprivrede HZ H-B i Javnog poduzeća „Sliv Sava“, te Općine Jajce jamči uspješnost okončanja i treće faze projekta, odnosno dovršetak cjelokupnog projekta sanacije slapišta, sukladno glavnom projektu koji su zajednički uradili „Elektroprojekt“ Zagreb i „Energoinvest“ Sarajevo.

Projekt je usmjeren na zaštitu svjetski značajnih prirodnih vrijednosti, doprinijet će očuvanju kulturnog i etnološkog naslijeđa te će značajnije potpomoći daljnjem razvoju turizma te regije koja ima i veliku povijesnu vrijednost, kazao je ministar Herceg.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: