BiH
1

Promo / Upotpunite novogodišnju noć uz žute listiće i TV Bingo show: Specijalni gosti u emisiji

U brojnim bh. gradovima osjeća se novogodišnja atmosfera, a ujedno vlada i interesovanje za kupovinu žutih bingo listića pa gotovo da i nema prodajnog objekta u kojem se nije već formirao red za njihovu kupovinu.

Lutrija Bosne i Hercegovine povodom obilježavanja novogodišnjih praznika organizuje vandredno kolo TV BINGO, koje će se uživo emitovati na programu FTV-a , večeras u 20:10 sati.

Novogodišnje izdanje vanrednog kola TV BINGO, pored redovnih dobitaka i Jackpota od 1.730.000,00 KM, najsretnijim igračima će donijeti i dodatne vrijedne robno-novčane dobitke: 2x VW Polo, novčane dobitke od 3x20.000,00 i 3x10.000,00 KM, te ukoliko se ne izvuče Jackpot, novčani iznos od 500.000,00 KM će se podijeilti na dobitke sa deset i pet pogođenih brojeva. Večerašnji gosti u studiju su aktivisti Crvenog križa Novo Sarajevo, čiji članovi će imati priliku da osvoje vrijedan novčani dobitak.

Sve prisutne u studiju, kao i pored malih ekrana zabavljat će veseo i razigran muzički bend "Bingo Balkaneros", te specijalni gosti koji će upotpuniti novogodišnju atmosferu.

Lutrija Bosne i Hercegovine u proteklih je šest redovnih kola usrećila mnoge igrače, koji su prije finalnog izvlačenja okušali sreću sa žutim bingo listićima. Svake sedmice u redovnim kolima TV Binga izvučeno je najsretnije uplatno mjesto, koje je sretnim igračima donijelo ukupno 88.000,00 KM.

U igri za dodatni fond dobitaka, igrači mogu učestvovati slanjem sms poruka sa serijskim brojem listića, na brojeve telefona 091 412 601 (BHTELECOM) ili 063 888 71 (HT ERONET).

Prodaja žutih Bingo listića, kao i slanje SMS poruka, trajat će zaključno do 17:00 sati.