Zadobio teške povrede
80

Unuk SNSD-ove ministrice, inače policajac, pijan izazvao saobraćajnu nesreću

M. G.
Zora Vidović (Foto: Srpskainfo)
Zora Vidović (Foto: Srpskainfo)
Policajac Igor Jovičić (22) iz Srpca je tokom vikenda pijan izazvao saobraćajnu nesreću u tom gradu i zadobio teške tjelesne povrede.

Kako nezvanično saznaje Srpskainfo, Jovičić je unuk ministrice finansija Republike Srpske Zore Vidović, a protiv njega će vjerovatno biti pokrenut disciplinski postupak.

Inače, nesreća se dogodila u noći sa subote na nedjelju u blizini Srpca. Jovičić je u trenutku nesreće bio sam u vozilu i tom prilikom je prošao sa teškom povredom ključne kosti.

Poslije nesreće je testiran i utvrđeno je da je u organizmu imao čak 2,5 promila alkohola, a prema informacijama koje su dostupne do nesreće je došlo jer je Jovičić vozio "debelo" preko ograničenja brzine.

Prema službenom saopćenju Policijske uprave Gradiška dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao I.J. koji je policijski službenik Policijske stanice Srbac, a koji tu večer nije bio na dužnosti.

"Uviđaj na licu mjesta obavili su policijski službenici Policijske stanice Srbac, a koji su utvrdili da je došlo slijetanja automobila sa kolovoza. Tom prlikom vozač I. J. je zadobio tjelesne povrede i prevezen je u Opću bolnicu Gradiška – pojasnili su u policiji dodavši da je obavljeno i alkotestiranje vozača, prilikom čega je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.