{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
Uništeni plakati DNZ-a u Velikoj Kladuši

18.9.2012. u 14:09
0
2
Uništeni plakati DNZ-a u Velikoj Kladuši
0
Uništeni plakati DNZ-a u Velikoj Kladuši
Demokratska narodna zajednica BiH osuđuje uništavanje njenih izbornih materijala (plakata i bilborda), posebno na području Velike Kladuše.
Naime, nepoznati počinioci u nekoliko navrata uništili su izborne plakate i bilborde DNZ BiH koji su, naglašavaju iz ove stranke, postavljeni na za to predviđena mjesta i za koje je plaćena naknada preduzeću koje se bavi iznajmljivanjem reklamnih panoa.

"Razumijemo potrebu da se istakne vlastiti kandidat ili program, razumijemo potrebu da se kampanja vodi svim sredstvima, ali ta sredstva moraju biti demokratska i u skladu sa Kodeksom ponašanja političkih stranaka u izbornoj kampanji.


Također smo svjesni i da u nedostatku argumenata naši politički protivnici koriste ove metode, jer očito je da im govor mržnje, laži i intrige nisu dovoljne da ostvare svoje ciljeve. Općepoznata je stvar da onaj ko nema argumenata pribjegava destrukciji, a cijenu takvog pristupa, posebno mi koji živimo u ovom dijelu Bosne i Hercegovine, preskupo smo platili i još uvijek plaćamo", navode u saopćenju za javnost iz Ureda za odnose s javnošću DNZ-a.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: