{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Uništavanje plakata u režiji SDA i SDP"

F
17.9.2008. u 16:37
0
7
"Uništavanje plakata u režiji SDA i SDP"
0
"Uništavanje plakata u režiji SDA i SDP"
Rukovodstvo Stranke za BiH zapanjeno je prljavim političkim potezima kojim, u okviru predizborne kampanje, pribjegavaju njihovi politički konkurenti.
U današnjem saopćenju Stranke za BiH navedeno je da su "plaćenici stranaka preduzeli u noći s utorka na srijedu veliku akciju uništavanja i karikiranja predizbornih plakata Stranke za BiH, istaknutih na regularnim, plaćenim oglasnim površinama u Sarajevu i još nekim gradovima u FBiH".

Za incidente optužuju SDA i SDP, a posebno ističu činjenicu da plakati Stranke za BiH nisu dopisivani, što bi se, kako navode u saopćenju, moglo pripisati i neodgovornim pojedincima, nego su, u režiji ovih stranaka "na plakate kandidata lijepljene odštampane poruke kojim se kandidati Stranke za BiH pokušavaju dezavuirati".

"Očigledno je riječ o organizovanoj kampanji protiv naše stranke, u koju je uložen nečiji nemali novac. Stoga pozivamo Centralnu izbornu komisiju da oštro kazni organizatore ove prljave političke rabote. Našoj javnosti i biračima poručujemo da se Stranka za BiH nikad nije služila niti će se služiti takvim sredstvima. Naša snaga je u našoj politici i našim kandidatima", ističu iz Stranke za BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: