{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


UNIQA Osiguranje pomaže stonoteniseru Kenanu Jašareviću

24.5.2012. u 16:01
388
UNIQA Osiguranje pomaže stonoteniseru Kenanu Jašareviću
388
UNIQA Osiguranje pomaže stonoteniseru Kenanu Jašareviću
Kenan Jašarević
Nakon što je portal Klix.ba objavio vijest o Kenanu Jašareviću iz Ključa, koji je napustio turnir u Zagrebu, jer nije imao novca za smještaj, našoj redakciji su se javili dobri ljudi koji su odlučili pomoći mladom i talentiranom sportisti.
Tako je kompanija Uniqa Osiguranje odlučila dati podršku Kenanu i osigurati potrebna sredstva za buduće nastupe.

"UNIQA Osiguranje je kompanija koja tradicionalno pomaže bh. sport i sponzori smo velikom broju lokalnih sportskih klubova. Činjenica je da u mnoštvu upućenih zahtjeva ne možemo odgovoriti na sve, ali je iznimno zadovoljstvo biti u prilici pomoći mladom i talentiranom sportisti. U ovom slučaju je to dječak Kenan iz Ključa”, izjavila je direktorica UNIQA Osiguranja Senada Olević.

Iduće takmičenje na kojem će Kenan učestvovati je Državno stonotenisko prvenstvo u Vitezu, a pored troškova učešća na ovom takmičenju, za sve članove Stonoteniskog kluba Sana Ključ, UNIQA Osiguranje će osigurati i potrebnu sportsku opremu.

Trener Emir Gonilović je izrazio veliko zadovoljstvo zbog činjenice da će se dječaci u narednom periodu moći posvetiti treningu i takmičenjima bez straha da se ponovi situacija iz Zagreba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: