{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Unaprijediti regionalnu saradnju

S
5.10.2010. u 17:59
0
1
Unaprijediti regionalnu saradnju
0
Unaprijediti regionalnu saradnju
Sadik Ahmetović
Ministar bezbjednosti BiH Sadik Ahmetović u današnjem nastavku Regionalne Ministarske konferencije u Beogradu istakao je spremnost BiH da unaprijedi saradnju sa zemljama regiona i šire, jer se jedino saradnjom na regionalnom i međunarodnom polju može efikasno suprotstaviti organizovanom kriminalu.
Ministri unutrašnjih poslova, pravde i tužioci BiH, Albanije, Bugarske, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Rumunije i Srbije, zajedno sa predstavnicima Austrije, Njemačke, Mađarske, Italije, Rumunije, Slovenije, Španije, Švedske i Švajcarske, potpisali su Memorandum o jačanju regionalne i transnacionalne saradnje kao preduslov za uspješnu borbu protiv organizovanog kriminala u Jugoistočnoj Evropi.

Minitar pravde Srbije Snežana Malović istakla je da potpisivanje ovog memoranduma predstavlja još čvršći dokaz u spremnosti svih zemalja regiona na borbu protiv organizovanog kriminala.

Ahmetović je predvodio delegaciju BiH u nastavku Regionalne Ministarske konferencije u Beogradu, saopšteno je iz Ministarstva bezbjednosti BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: