BiH
0

Umjesto Mustafa dječak dobio ime Željko

Dnevni list/Sarajevo-x.com
Suad i Jasminka Ibrahimović iz Tešnja protekli su vikend postali roditelji zdravog dječaka, što zasigurno ne bi dospjelo u medije da rodilju Jasminku do bolnice nije osobno dopratio član Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda Željko Komšić, prenosi Dnevni list.

Vraćajući se sa službenog puta iz Zagreba, Komšić i njegova policijska pratnja primijetili su da se nešto neobično događa budući da je automobil koji se ispred njih kretao imao upaljena sva četiri žmigavca i krivudao je cestom.

Upitavši kroz prozor vozača što se događa, dobili su odgovor da mu se supruga porađa te da žure u bolnicu u Zenicu. Da bi stigli na vrijeme, s obzirom na lošu cestu i gust saobraćaj, Komšić je s pratnjom upaljenih rotacijskih svjetala vozio ispred bračnog para do bolnice kako bi im probio put.

Zahvaljujući njima, bračni par je na vrijeme stigao do bolnice i dobio zdravog sina. Iako se dječak trebao zvati Mustafa, roditelji su odlučili nazvati ga Željko, piše Dnevni list.

"Jednostavno nemam riječi kojima bih zahvalio Željku Komšiću, koji mi je spasio suprugu i dijete, niti ću to zaboraviti dok sam živ. Prije pet godina događala se slična ovakva situacija i dvadesetpetogodišnja supruga mi je preminula tijekom poroda. Da mi je doživjeti da još jednom stisnem Željku ruku, ne mogu vjerovati da takav čovjek postoji ", rekao je Suad mostarskom Dnevnom listu.