BiH
0

Uključimo se u akciju za pomoć maloj Mariji

Sarajevo-x.com
Četrnaestogodišnja djevojčica Marija Soče iz Mostara iznenada je teško oboljela. Uvijek vesela i nasmijana, odlična učenica osmog razreda, nakon što joj je ustanovljen usporeni rad srca, prebačena je u Innsbruck u Austriju na daljnje liječenje.

Za Marijin opstanak u životu jedina je nada transplantacija srca koja bi se trebala obaviti u bolnici u Innsbrucku. Operacija koja može pomoći ovoj djevojčici da ozdravi i da se ponovno vrati u normalan život iznimno je skupa.

Stoga je za Marijin opstanak u životu potrebna svaka pomoć, a prije svega novčana, koju joj njeni roditelji nisu u mogućnosti do kraja pružiti. Nadamo se da će ljudi dobre volje shvatiti važnost prikupljanja financijske pomoći za operaciju, kako bi se ova djevojčica mogla zdrava vratiti svojoj porodici i prijateljima.

U akciju pomoći maloj Mariji uključile su se mnoge institucije i firme te pojedinci, no nažalost, ni to neće biti dovoljno.

Stoga svi oni koji su voljni pomoći Mariji, za uspješnu transplantaciju srca, mogu donirati sredstva uplatom na tekući račun otvoren kod UniCredit Zagrebačke banke na ime MARIJA SOČE.

Račun za uplatu u KM: 3381001800777280 Račun za uplatu u devizama na šalterima ZABA BiH 41-10-01087-1 Račun za uplatu iz inostranstva (devizni) IBAN BA 393381004101087757