Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će ovaj način modernog odlaganja otpada postati trend u cijelom gradu. Ovo će sigurno donekle spriječiti raznošenje otpada svuda po gradu. Bravo za Općinu Centar!!!
Koliko je dobar kriminalac Ajnadzić na ovom projektu
Svaka čast. Nadam se da će se naša ekološla svijest probuditi i da ćemo konačno početi brinuti o gradu u kojem živimo.
Načelnik Ajnadžić što je obećao to je i ispunio!
Gdje je to na Ilidži?
Super stvar. Hocemo jos hocemo jos.
ovo ti je podzemni put do baketovog trezora. danju narod baca smece navece bake pare mece hhhh
Iiidemo prvi dajemo viiiise.Ali definitivno.
Odlicno,jer bi se pored onakvih kontejnera i smrada koji dopire iz istih mogli samo ucrvati,i u samo centru grada i treba da bude ovako,a ovim djelom realno nisi mogao proci normalno od rasutih kesa pored kontejnera,jer vise smece ne moze da stane u jedan🙄
Odlicna stvar.Sto vise ovakvih kontejnera.Ma sve ih zamijeniti i do moje Opcine doci hahahah
Samo da se jos nasa raja nauci na selektivno bacanje smeca. Papak papir ubaci u kontenjer za staklo i obrnuto. A inace ovo je za pohvaliti se,i jako dobar projekat Opcine i akbda da svaka mahala ima ovakve kontenjere.
Odlicno...samo se nadam da cemo se svi truditi i postovati pravila za koristenje...da necemo biti papci pa pored bacati...a ovo je super stvar. Bravo!
To to to....Bravoooo!!! Za nase ljepse Sarajevo!
Viiiiidiii ih sto su slatki.👏👏👏👏👏👏👏
Kad se udruze mogu napraviti super projekte. Bravo! Ovo je predobro...na vise lokacija samo uraditi...i nasi ljudi da se pridrzavaju.
Bravo za Centar.Veeeeeliko bravo
Predobro izgleda....ovo definitivno treba da se uradi na vise lokacija. Stvarno super stvar....odlicno :)
Kako samo lijepo izgledaju.Vrlo mocna stvar.Svaka cast