BiH
0

UG Front pohvalio strpljive građane BiH

Sarajevo-x.com
Udruženje građana "Front“ pozdravlja potpisivanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju Bosne i Hercegovine sa Evropskom unijom i čestita predstavnicima Evropske unije na hrabrosti koju su iskazali praveći jedan ovako bitan korak za građane Bosne i Hercegovine.

"Front“ poziva predstavnike vlasti u Bosni i Hercegovini da budu svjesni činjenice da su oni najmanje zaslužni za jučerašnji istorijski događaj, te da se u tom svjetlu prestanu kititi nepostojećim zaslugama, posebno ukoliko se uzme u obzir da građani Bosne i Hercegovine nisu stado glupih ovaca kojima se može manipulisati.

Za jučerašnje potpisivanje Sporazuma najviše su zaslužni strpljivi građani Bosne i Hercegovine i predstavnici Evropske unije, koji su se odlučili na ovaj korak visokog rizika, obzirom da su sporazum potpisali sa predstavnicima vlasti koja baštini kriminal, nacionalizam, a u određenim segmentima i fašizam.

"Front“ se ujedno zahvaljuje bh. eliti koja je čoporativno prisustvovala potpisivanju sporazuma, što su smogli snage te u toku jučerašnjeg dana nisu napravili nijedan diplomatski skandal, što im je do sada bila skoro redovna praksa, stoji u saopštenju iz ovog udruženja.