Podrška menadžmentu
15

Udruženje studenata studentskog centra Sarajevo: Curić radi za našu dobrobit

Klix.ba
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Predstavnici studenata i Udruženje studenata studentskog centra Sarajevo, koji su legitimni i legalni predstavnici svih studenata koji žive u studentskim domovima, oglasili su se saopćenjem u kojem ističu svoju podršku novom menadžmentu studentskog centra.

Naglašavaju da nisu članovi niti jedne političke partije i da rade isključivo za interes studenata.

"Za šest mjeseci svog mandata novi menadžment studentskog centra na čelu sa Tarikom Curićem dokazao je da radi za dobrobit studenata, te iz dana u dan dokazuju da imaju sluh za studente. Dokazi za to su mnogobrojni. U sklopu studentskog doma Nedžarići otvorena su teretana, vešeraj, staklena bašta, a u studentskom naselju Bjelave otvorena je moderna kafeterija u sklopu sa baštom", kaže se u saopćenju.

Podsjećaju da je su podnesene mnogobrojne aplikacije za nove projekte u vidu utopljavanja objekata SN Bjelave i SD Nedžarići.

"Važno je istaći kako će studenti po prvi put imati na raspolaganju jednokrevetne i dvokrevetne sobe u studentskom domu Nedžarići. Ovim putem pozivamo sve buduće studente da se prijave na konkurs koji je produžen do 22.07.2017. godine za smještaj u studentskom centru Sarajevo", zaključuje se u saopćenju studenata.