{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Udruženje studenata studentskog centra Sarajevo: Curić radi za našu dobrobit

21.7.2017. u 08:00
15
12
Udruženje studenata studentskog centra Sarajevo: Curić radi za našu dobrobit
15
Udruženje studenata studentskog centra Sarajevo: Curić radi za našu dobrobit
Foto: Klix.ba
Predstavnici studenata i Udruženje studenata studentskog centra Sarajevo, koji su legitimni i legalni predstavnici svih studenata koji žive u studentskim domovima, oglasili su se saopćenjem u kojem ističu svoju podršku novom menadžmentu studentskog centra.
Naglašavaju da nisu članovi niti jedne političke partije i da rade isključivo za interes studenata.

"Za šest mjeseci svog mandata novi menadžment studentskog centra na čelu sa Tarikom Curićem dokazao je da radi za dobrobit studenata, te iz dana u dan dokazuju da imaju sluh za studente. Dokazi za to su mnogobrojni. U sklopu studentskog doma Nedžarići otvorena su teretana, vešeraj, staklena bašta, a u studentskom naselju Bjelave otvorena je moderna kafeterija u sklopu sa baštom", kaže se u saopćenju.

Podsjećaju da je su podnesene mnogobrojne aplikacije za nove projekte u vidu utopljavanja objekata SN Bjelave i SD Nedžarići.

"Važno je istaći kako će studenti po prvi put imati na raspolaganju jednokrevetne i dvokrevetne sobe u studentskom domu Nedžarići. Ovim putem pozivamo sve buduće studente da se prijave na konkurs koji je produžen do 22.07.2017. godine za smještaj u studentskom centru Sarajevo", zaključuje se u saopćenju studenata.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li političari Krivični zakon FBiH mijenjaju da bi zaštitili svoje pozicije?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: