{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Udruženje Kap: Od septembra novi ciklus besplatnih radionica

22.8.2012. u 14:24
1
0
Udruženje Kap: Od septembra novi ciklus besplatnih radionica
1
Udruženje Kap: Od septembra novi ciklus besplatnih radionica
Općina Stari Grad, Sarajevo i Udruženje za razvoj društva "Kap" najavili su da se od 8. septembra, od početka nove školske godine, nastavlja drugi ciklus besplatnih edukacija za kreativna zanimanja za učenike.
Cilj projekta je animiranje mladih osoba sa područja Općine Stari Grad da steknu nova znanja i iskustva u vannastavnim aktivnostima, koja im mogu biti potrebna u daljem životu, pa čak i prekretnica.

Namjera provedbe ovog projekta je da se podigne svijest mladih o potrebi dodatne edukacije, sticanje novih znanja i vještina koje su usko povezane za novim tehnologijama.

Tokom šest mjeseci (septembar 2012. - februar 2012.) bit će održani sljedeći kursevi za učenike: Opšta informatika, rad sa TV kamerom, video montaža, rad u programu Photoshop, DTP prijelom novine (rad u programu Quark).

Radionice će se održavati u OŠ "Mula Mustafa Bašeskija", ulica Logavina broj 52, subotom u terminu od 10 do 12 sati.

Kurs za jednu edukaciju traje mjesec dana, a učenici mogu da izaberu više ponuđenih sekcija koje žele da pohađaju.

Do sada u ovoj godini održani su sljedeći kursevi: novinarstvo, web dizajn, programiranje i razvoj web-stranice, fotografija i obrada fotografije i grafički dizajn.

Za prijave učenika i više informacija kontaktirajte Udruženje “Kap” na telefon 061 828 409 ili e-mail: [email protected]

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: