Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj će se prvi ispaliti kad počne. Tako rade ratni huškači.
Mi imamo državu i institucije.kome je do balvana nek ide u šumu.
katozlato imali smo državu i 1991 i sta bi.. poklali po podrinju sve dok smo mi u sarajevu govorili ma neće mirno spavajte.
Svrakicu, vrati ukradeno, ratni profiteru.
Kakvo ba nezadovoljstvo???treba skupiti sto hiljada bh patriota,valjda ih toliko ima,i chetnicima hebati majku za sva vremena.
sta je gospodja na slici nabila na vugla?
Kakve barikade? Da se spustamo na nivo onih sto postavljaju barikade? Ovo se mora rijesiti preko institucija, zato se borite za institucije drzave, sve ostalo je lafina. Pravno provesti odluke Suda.
Moze li popis udruzenjā?
Omer Hadrović i Muhamed Švrakić predstavljaju borce!!!! 😂😂😂😂😂😂😂!!! Tugo moja na šta je ova država spala. Gospodine Dodik sledeće godine bujrum kod sebilja na Baščaršiji da se zakaže proslava akobogda.
Skvake godine jedno te isto, ko švabo trajlala....to se slavi i slavit će se, ćao
Pozvali su sve sem onih koji ovo mogu rijesiti.A to su tuziteljstva i sudovi.Moj Svrakicu koga ces ti pozvati ? Nema vise Cela Cace Juke...
Samo treba onog Islamofoba visokog predstavnika pritiskat i trazit od njega da djeluje. A isto tako i onog Covicevog degustatora vina i rakije Sattlera. Njih dvojicu treba javno pitati sta rade, zasto ne djeluju i zasto godinama ne sankcionisu sve te vinovnike ovog neustavnog cirkusa.
Koje su ovo budale.Imaju institucije pa nek se oni oko toga bakcu.Ovi bi idioti neke barikade,nakrali se u ratu a mi sto smo puske nosili ni penzije nemamo.Ako im zakon zabrani aferim ako im gledaju kroz prste aferim,a ova udruzenja slobodno treba da se ugase ili ih SDA jos uvijek podupire u zelji da napravi sto vise problema novoj vlasti jer izmicu im se milioni i vlast.Crknite.
Kada vidim ovoga Švrakića dođe mi da okačim četničku zastavu na kuću i slavim dan RS
Nestalo im para od zadnjeg rata pa bi opet.
Crveni kmeri opet se ograđuju... Nisu svjesni opasnostu u Lukavici... Treba izaći samo da znaju da su Zelene Betetke tu.. To je dovoljno hrabroj policiji RS
Ma kakve zelene beretke,lopovi i kriminalci ja slabo koga iz tih beretki znam da je s nama po rovovima skakao.Svrakis i banda sve vas treba pohapsiti,klasicni lopvi i izazivaci.
Nikakvi balvani ekskluzivno pravo na to imaju đikani, ignorisati ne obraćati pažnju.
Bahlijje i takozvana "Osmorka" treba da shvate, ako država ne funkcioniše, šta nam je drugo preostalo, osim punktova i spašavanja ponosa? Poslali su nam ovaj Disney lik u obliku Šmita, koji baca floskule tipa; 9. januar nije multinacionalni događaj. Ma hajde.
Kakve veze ima osmorka. Pa slave 9ti godina, a niko nista nit je cinio nit je htio. Ovo odgovara samo nacionalistima i lopovima u mutnom.
Yebo te Bakir koji te stvorio