{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Udruga branitelja Livno ograđuje se od "tzv. Koordinacije udruga"

F
7.11.2007. u 12:56
0
0
Udruga branitelja Livno ograđuje se od "tzv. Koordinacije udruga"
0
Udruga branitelja Livno ograđuje se od "tzv. Koordinacije udruga"
Udruga branitelja Domovinskoga rata HVO-a Livno oglasila se priopćenjem za javnost u kojemu reagira na poziv braniteljima da izađu na ulice i blokiraju zgradu Županijske vlade u Livnu upućen od strane Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata.
"Tzv. Koordinacija udruga, po naputku HDZ-a BiH, iskoristila je Neovisnu udrugu neuposlenih i razvojačene i nezaposlene branitelje za svoje društveno-političke svrhe.

Ovim činom tzv. Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata stavila se po tko zna koji put do sada, u službu propale politike koja je najvećim dijelom raselila Hrvate diljem svijeta i dovela ih na rub životne egzistencije. Da joj je doista stalo do razvojačenih branitelja, obavila bi razgovore s ravnateljem Zavoda za zapošljavanje i predsjednikom Vlade HBŽ-a, koji čine sve da osiguraju sredstva za nezaposlene branitelje i napal bi Federalnu vladu što nije stvorili pretpostavke za provođenje ovog zakona", navodi se u priopćenju.

Udruga branitelja Domovinskog rata HVO-a Livna ograđuje se i osuđuje priopćenje tzv. Koordinacije udruga i poziva branitelje na mir i dostojanstvo jer se čini sve da se što prije osiguraju sredstva za isplatu naknada razvojačenim braniteljima, stoji na kraju priopćenja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Opravdavate li blokade saobraćajnica zbog previsoke cijene goriva?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: