BiH
0

"Udri muški“ - Prva osnivačka skupština "Stranke kokuza“

Sarajevo-x.com
Udri muški je jutarnja emisija humorističko – seksološko - edukativnog tipa u kojoj slušaoce iz dana u dan kroz nepregledna prostranstva "Djevičanskih ostrva“ vodi ekipa radija Kameleon na čelu sa Predsjednikom Super - Batkom.

"Ideja vodilja emisije jeste da se otvoreno priča o svemu, pa tako i o političkoj situaciji u zemlji. Organiziraju se nekad i izleti na savršena 'Djevičanska ostrva' gdje vlada samo mašta, pa se situacija gleda i iz drugog ugla", kazali su nam sa radija Kameleon.

U 11 mjeseci uspješno realiziranih emisija iz pozitivnih razgovora formirala se virtualna "Stranka kokuza“.

Prva osnivačka skupština "Stranke kokuza“ planirana je za 19. februar, u klubu Cinemas - Sloga, u Sarajevu, sa početkom u 20h. Sve u cilju zbližavanja naroda, kako kažu iz redakcije radija Kameleon.

"U prvom bloku zasjedanja stranke, planirano je da se narodu lično obrati Predsjednik Batko. Nakon planiranog govora Predsjednika stranke, svi prisutni moći će uživati u 'bogatom kulturno-umjetničkom programu', nagradnim igrama i slično. Uz tradicionalne narodne igre i pjesmu, zaokružit će se i Prva skupština 'Stranke Kokuza'“, naglasila je ekipa Kameleona.