Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njima svima to treba
Najbolje je da djeca ciste ulice a komunalci neka primaju plate za vas
Ciscenje snijega po velikoj hladnoci nikako nije za srcane bolesnike. Pazite se i ne izlazite se velikom naporu po ovakvom vremenu jer za vikend laganini ionako dolazi malo toplije vrijeme i kisa, pa ce se I snijeg otopiti! Knjigu u ruke, a pamet u glavu! ;)
sta fali , sto bi rekli titoisti i jugonostalgicari,prije je vazda bilo akcija,a sad kao podsjmeh i kritika vlastima sto nije ociscen snijeg,pa nema veze nek zasucu malo rukave da sebi pomognu.
Kad se mnogo malih složi, tad se snaga stoput množi, A to znači da smo jači, kad se skupimo u zbor. Mala iskra požar skriva, kap do kapi rijeka biva, Hajde zato svi u jato, kao vrapci, živ, živ, živ. Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može!