{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Žepču počela manifestacija "Droga-babaroga"

F
FENA
23.5.2008. u 13:40
0
0
U Žepču počela manifestacija "Droga-babaroga"
0
U Žepču počela manifestacija "Droga-babaroga"
Asocijacija "Roditelja i prosvjetnih radnika" općine Žepče organizator je manifestacije "Droga-babaroga" koja će trajati do 10. jula ove godine.
Prvi program sedmog izdanja ove manifestacije realizovan je u četvrtak, kada je na platou ispred Doma kulture održana višesatna igraonica za žepačke osnovce. Voditelj programa bio je Mirsad Abdagić Kike.

Za idući petak, 29. maj, u Domu kulture Žepče zakazana je javna tribina na temu "Uloga i značaj roditelja u borbi protiv droge". Gost predavač bit će mr. sci. Elharun Selimović, klinički psiholog iz Mostara.

Manifestacija "Droga-babaroga" završit će se trodnevnim regionalnim turnirom u uličnoj košarci "Street ball Žepče 2008", koji će se od 5. do 8. jula održati na poligonu Osnovne škole "Žepče".

Pokrovitelji manifestacije koja će okupiti više od hiljadu djece i omladine i čiji je cilj borba protiv zloupotrebe narkotika među mladim Žepča su Ministarstvo kulture i sporta FBiH, Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Zeničko-dobojskog kantona i Turistička zajednica ZDK-a.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: