Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oo balijo glupi.. Okupatora slaviš.. Kapetan Gradascevic se okreće u grobu..
Drzavu nam unistili, kraljeve nam pobili. naselili nam vlahadiju po Bosni. I opet glasaci Alije i Bakira Zivkovica, dovode svoju djecu da masu turskim zastavama. Tvrtko se u grobu okrece.
Haj mogu razumiti ove sumske i kamenjarske serve, lazne Hrvate, sto ovako pluju po Turskoj i Turcima. Ali balije, gamad pogana, njih je nemoguce razumiti. Pa po kamenjaru, na svakih 10 metara, kamenjarski servi pokatoliceni, fake Hrvati, imaju po jedniu zastavu susjedne drzave. Na svakih sto metara je neki natpis ili kriz. Slicno je i u sumskom entitetu. Balije ce Bosnjacima doci glave, prije nego cetnici i ustase.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako slavite ove jebene okupatore, slavite i Austrijance. Oni su nešto izgradili ovdje!!!
Kakav apsurd, neznanje i manipulacija. Ovo je primjer kada svojoj djeci cinis nazao.
Na ovoj planeti nema glupljih i primitivnijih ljudi od Bošnja. Ne zna čovjek bi li se smijao ili plakao. Kao oni se jadini bore za domovinu BiH, a ovamo mašu turskim zastavama. Hahahaha!
Da je negdje u BiH 6 tisuća djece mahalo šahovnicama RH izgorili bi...a ono gofno Komšić bi do tada napisao 5 priopćenja i žalbi UNu
Sta se pjenite?Turska je prijateljska zemlja i ovakvi dogadjaji i kulturoloska razmjena je dobrodosla.
Tooo Bakeee!
Medjunarodni dan djeteta u Turskoj, o grob te je bo sta ovi slave 😂😂😂😂😂
Zasto me izbirisa Urednice ? sto sam napisao Zasto me Izbrisa Urednice ? Zato sto sam napisao da nas govnari prodadse Turskoj, Rusiji, Americi. I zasto ce turske zastave u rukama nase djece.? Dali je to moj govor mrznje ? Halo, urednice, ba ?
Turci su vas natjerali da zaboravite svoja imena i da ih se plashite. I izgleda da vam se bas svidja taj podanicki mentalitet.
Turci su nasa braca.
A vi ste im sestre
Kolektivna lobotomija.
Samo mi okupatora slavimo..
Nek se turski zna a to što se ime svog mjesta (Čelebići) napiše nepravilno to nema nikakve veze. Doduše, dobro je pa nisu stavili Ç. Samo u se i u svoje kljuse, moj Bošnjo glupi, yebo li te okupator da te yebo...
Kretenizam...
Do prije sto i kusur godina, nijedan Bosnjak katolik, kao ni pokatoliceni kamenjarski svrbin, nije znao da je Hrvat. Nijedan popravoslavljeni Vlah iz Bosne takodje nije znao da je Srbin. Danas oni svi masu zastavama susjednih neprijateljskih agresorskih drzava. Balijama to ne smeta, ali im smeta zastava Turske. Majku vam balijsku.
Nesto se ne sjecam da ste vi prije 27 godina znali ko ste. Na letcima SDA iz 1992. je pisalo muslimanska stranka tako da glu pe ovce znaju kome da daju glas. Nije pisalo bosnjacka ni bosanska 😁😁😁
mosnjaci ponavljajte za mnom: "mi nismo poturice"