{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U utorak sjednica Predsjedništva BiH

F
17.4.2006. u 12:45
0
0
U utorak sjednica Predsjedništva BiH
0
U utorak sjednica Predsjedništva BiH
Predsjedništvo Bosne i Hercegovine održaće u utorak sjednicu u Sarajevu, čija je glavna tačka dnevnog reda dopuna Prijedloga amandmana na Ustav Bosne i Hercegovine.
Predsjedništvo će razmatrati i usvajanje Platforme za sjednicu Međudržavnog vijeća za suradnju između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, koja je zakazana za 20. april u Sarajevu, Izvješće Centralne banke Bosne i Hercegovine za 2005., te Izvješće o radu Agencije za osiguranje depozita Bosne i Hercegovine za 2005. i finansijski plan za 2006. godinu.

Bit će riječi i o Prijedlogu odluke o prihvaćanju postupka za vođenje pregovora radi sklapanja sporazuma između Bosne i Hercegovine i Republike Slovenije o prihvatu osoba čiji je boravak nezakonit, kao i Prijedlogu odluke o prihvaćanju sporazuma i određivanje potpisnika za sporazume: između Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine i Saveznog ministarstva unutarnjih poslova Republike Austrije o policijskoj suradnji; između Bosne i Hercegovine i Evropske unije o određenim aspektima zračnog prometa te Sporazum o finansiranju Projekta registracije zemljišta između Bosne i Hercegovine i Međunarodne asocijacije za razvoj (IDA).

Na dnevnom redu sutrašnje sjednice su i Izvješće o pregovorima o Privremenom ugovoru o slobodnoj trgovini između Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i Misije privremene uprave Ujedinjenih naroda na Kosovu (UMNIK) i Prijedlog odluke o pristupanju Bosne i Hercegovine Komisiji Codex Alimentarius.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: