{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U toku sjednica Vlade Federacije BiH u Sarajevu

F
14.4.2011. u 12:23
0
4
U toku sjednica Vlade Federacije BiH u Sarajevu
0
U toku sjednica Vlade Federacije BiH u Sarajevu
Zahtjev za sredstva iz "Tekuće rezerve Vlade Federacije Bosne i Hercegovine budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2011. godinu" na vrhu je dnevng reda današnje sjednice Vlade Federacije BiH u Sarajevu.
Na dnevnom redu je, također, Sporazum o naknadi za eksproprirane nekretnine - državne šume i šumsko zemljište u vlasništvu Federacije BiH, a u svrhu proširenja deponije šljake i pepela na lokalitetu Termoelektrana "Kakanj" Kakanj za potrebe Javnog preduzeća Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo s Prijedlogom odluke o davanju saglasnosti.

Vlada će, također, razmatrati Program rada Fondcije za pružanje pomoći u rješavanju stambenih pitanja pripadnika boračkih populacija za 2011.i Plan finansija Fondacije za 2011. s Prijedlogom zaključka.

Ismeđu ostalog, na dnevnom redu današnje sjednic su Izvještaj o izvršenju budžeta Federacije BiH za 2010., Izvještaj o doznačenim sredstvima za tekuće grantove Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije za period 1.1. do 31.12.2010. te Informacija o ostvarenim i raspoređenim javnim prihodima s tabelarnim pregledom za period januar-decembar 2010. godine.

Vlada će se, također, izjasniti o Prijedlogu odluke o davanju saglasnosti na korekciju cijene prirodnog gasa.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: