Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radi li iko ista u ovom gradu?
Nikad ovi cure neće nać\'... a ni posla...
Upravo tako!
http://www.youtube.com/watch?v=DfoZ7QDH-CM&feature=youtu.be I mene je je*** jedna maja
Stvarno su smiješni. Vrlo vrlo su smješni.
P**** jedni j*****.J**** im sve!Šta su nam uradili,gayevi jedni!?Pa vidi ti šta su to uradili!
Bez brige Bosna kasni za modernim svijetom!!! I da se desi, zar to nebi bila neka vrsta pravde za Bosnu? \"Svuda je smak sveta,mi smo svet smaka\"
Cuj ovih radnika sto komentaristu kao, radi li iko u ovoj drzavi?! Pa eto vi satro radite, a u sred radnog vremena bacate vrijedjanja za momke koji su za razliku od vas bar humoristicni.
Našim glupostima nema kraja.Za svaku pizdariju okupi se za proteste..ali nema veze što se nema šta jesti,što je sve skupo do boli,što su svaki dan poskupljenja,što se kopa po kontejnerima,,što smo jad i bijeda.Tu svi šutimo i svi tipkamo glupe komentare.ZAŠTO SE TU NE NAPRAVI PROTEST!!!!
citam komentar IDITE RADITI, gdje da rade ta djeca kad nam drzava zatvara normalna radna mjesta, tako da na neki nacin moraju da skrenu paznju na sebe. Jedini nacin da covjek ne izgubi i ovo malo pameti i volje je da bjezi iz ove zemlje sto prije!!!!
Jestel spremili zalihe ganje,aaa?
K.U.R.A..C .P.I..C..K.A G.OO.V.N.O..S.I.S..AAA
Ti sebi daješ pravo da pišeš komentare, a mail ti je ANONIMUSKANTER. Vrhunski si ministar pameti, nema šta ;)
Tacno po slikama vidis koji su to bolidi E moji kreteni
Podrzavam ove momke. Drugi pricaju o njima jer su originalni, a ne zato da nam se smiju (koliko smo iskompleksiran narod, ne mozemo ni dobro prepoznati). Naivaju ih besposlicarima ljudi koji po citave dane citaju i komentarisu: na portalima :-D
DEDA LUDJACE HAHAHAHAHA
Komentar je skriven zbog previše negativnih glasova. Prikaži! :)