|

U Sarajevu otvoren 6. Dječiji sajam "Čuvajmo prirodu, rastimo zajedno"

U Sarajevu otvoren 6. Dječiji sajam "Čuvajmo prirodu, rastimo zajedno"
117
Klix.ba
15.11.2019. u 14:47
2
komentara
117

dijeljenja
1/9
2/9
3/9
4/9
5/9
6/9
7/9
8/9
9/9
Pjesmom Hora Kewser, te nastupom mališana iz Vrtića Osmijeh otvoren je 6. Dječiji sajam koji će trajati sve do nedjelje u dvorani Mirza Delibašić u Sarajevu.
Ovaj najveći i najveseliji događaj za djecu ove godine se odvija pod sloganom "Čuvajmo prirodu, rastimo zajedno". Pored nastupa brojnih vrtića JU Djeca Sarajeva, Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju, danas će mališani uživati u zabavnim igrama by Becutan i Vitinka uz vrijedne poklone.

Mališani će u danima vikenda, pored bogatih zabavnih sadržaja, druženja sa super junacima imati priliku učiti o reciklaži otpada na štandovima Vitinke i KJKP Rad. Također, osmišljena su brojna takmičenja i prilike da se osvoje brojne vrijedne nagrade, koje i ove godine pripremaju sponzori i partneri sajma Becutan, Gazprom, Bh Telecom, Corn Flips, Dukat, Vitinka, Violeta, Signal, Coccolino, Malac Genijalac, Sunnyland, Rox i mnogih drugih.


Direktorica Sajma Maja Kojundžić-Graholski je pozvala roditelje da povedu svoju djecu I uživaju u sadržajima, ali I nešto vrijedno nauče.

“Misija ovog Sajma je učiniti nezaboravnim djetinjstvo svakog od mališana”, kazala je Maja.

Unutar Sajma postavljeno je i klizalište za djecu, a kao i svake godine, ulaz je besplatan. Radno vrijeme Sajma od 10 – 18 sati.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...