{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Sarajevu izmjena saobraćaja u ulicama Zelenih beretki, Ćumurija i Tekija Čikma

F
18.4.2008. u 11:22
0
0
U Sarajevu izmjena saobraćaja u ulicama Zelenih beretki, Ćumurija i Tekija Čikma
0
U Sarajevu izmjena saobraćaja u ulicama Zelenih beretki, Ćumurija i Tekija Čikma
U ulicama Zelenih beretki, Ćumurija i Tekija Čikma narednih dana bit će privremeno izmijenjen režim saobraćaja zbog izvođanja radova na zamjeni elektrokablova i uklapanja buduće trafostanice Stari Grad.
U ulici Zelenih beretki privremeno će biti izmijenjen režim saobraćaja 20. aprila od 07.00 do 20.00 sati na raskrsnici s ulicom Ćumurija i ulicom Štrosmajerova.

U ulici Ćumurija na rasksnici s ulicom Obala Kulina bana privremena izmjena bit će 26. aprila od 07.00 do 20.00 sati, a na dijelu od raskrsnice s ulicom Obala Kulina bana do raskrsnice s ulicom Zelenih beretki odvijanje saobraćaja bit će izmijenjeno od 20. do 26. aprila.

U istom periodu (20.-26. aprila) radovi će se izvoditi u ulici Tekija Čikma na dijelu od raskrsnice s ulicom Ćumurija i u ulici Zelenih beretki pa će biti izmijenjen režim saobraćaja.

GRAS će prilagoditi terminale i održavanje autobuskih linija koje saobraćaju u tom dijelu grada.

Saobraćaj će biti privremeno potpuno obustavljen u ulici Bolnička broj 13 do 15 (od raskrsnice s ulicom Čekaluša do raskrsnice s ulicom Stjepana Tomića) od 00.00 sati 19. aprila do 05.00 sati 21. aprila zbog otklanjanja kvara na kišnom i fekalnom kanalu na tri mjesta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: