{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"U petak nema odlaska kući bez dogovora u Parlamentu BiH"

S
18.5.2011. u 15:05
0
29
"U petak nema odlaska kući bez dogovora u Parlamentu BiH"
0
"U petak nema odlaska kući bez dogovora u Parlamentu BiH"
Mladen Ivanković Lijanović
"Međunarodna agencija za ocjenu državnog kreditnog rejtinga Mody's snizila je izglede BiH u sklopu ocjene kreditnog rejtinga zbog političkih zastoja i time, nažalost, potvrdila činjenice koje mi u Narodnoj stranci Radom za boljitak ističemo sve vrijeme", poručuje u saopštenju za javnost Mladen Ivanković Lijanović.
"Zbog ponašanja pojedinih stranaka, odnosno zbog toga što ni sedam mjeseci nakon općih izbora nije uspostavljena državna zakonodavna i izvršna vlast, ispaštaju svi građani Bosne i Hercegovine. Demokracija bi trebala štititi javni interes, i ovo je odlična prilika da svi mi pokažemo koliko nam je taj javni interes na srcu", istakao je i apelovao na sve stranke da se hitno uspostavi vlast, jer, kako je naglasio, svako daljnje odgađanje ekonomskih i ustavnih reformi stvara prepreke našoj zemlji da dobije status kandidata Evropske unije.

Predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak dodao je i ovo: "Pozivamo sve izabrane zastupnike da se u petak ne razilazimo sa sjednice Zastupničkog doma PSBiH, dok ne završimo svoj posao, jer nam je to dužnost prema građanima BiH, koji su nas birali i koji nas plaćaju za to".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: