Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj iznenadjeni,pa ovaj narod je ubijen u pojam i sve je pustio niz vodu...sta se ibretite lafo,sve ste nam to vi i priredili djubrad !
Ma ovi derimovi mi se odma zgadili čuj ono ssd nešta trpa i SDA u isti koš.pa radi se o ratu hoće li ga biti ili ne i o dodikovom pokušaju secesije države uz HDZ-ovo odobravanje. I ono poredi sve tri isto. More marš džukele.
Mislim da drugacije treba shvatiti to IZNENADJENJE.. Vec odavno i za vrijeme inzka indirektno je porucivao da se digne narod na proteste i da se cuje glas naroda
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Wtf, u OHR-u iznanadjeni da nema vise protesta.
Ma ovi derimovi mi se odma zgadili čuj ono ssd nešta trpa i SDA u isti koš.pa radi se o ratu hoće li ga biti ili ne i o dodikovom pokušaju secesije države uz HDZ-ovo odobravanje. I ono poredi sve tri isto. More marš džukele.
To samo govori o nama koliko smo zatupljeni, ubijeni u pojam, postali smo marionete.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
🤣🤣🤣jos samo da su ponjeli zastave i teansparente sda,szaba vam to nece vam smit pravit drzavu
Ovaj mi Schmidt nije nikako jasan. Lik se gubi ko abdest .. pa daj ba pogurajte i vi .. recite narodu da je moguće promjeniti nešto i napravite jedan korak .. Inzko gurno zakon koji je trebalo donijeti odmah iza Daytona i od tada samo šutite i ništa...
I ovi sto su izasli su zbrinuti. po nalogu sejdinom izasli al provaljeni su davno.obicnom covjeku je jasno da ovdje zadugo nema salameta.
Evropa bi dala vjetar u krila da masa krene svlačiti ove nacionalističke narko krimose u politici, to je nešto kao u Bjelorusiji kad vidimo kako se pomažu demonstracije
Povise skolarine u Francuskoj studenti odmah giljotinu guraju na trg, a sta tek govoriti za zute prsluke itd. Neka, hvala OHR ali mi preferiramo facebook, klix, instagram, twitter itd.
Telat
Ako na ovome ostane, popusili smo ga.
Hahaha, čuj iznenađeni, koja je to bagra. Oni ko da platu na Islandu primaju.
Šta ima iznenađeni, ubili ste nas u pojam skupa s ovima na vlasti koje ste podržavali, svako sad samo gleda da preživi ili da se ispali odavde ako može, lafo vam sad nešto nije jasno
Dajte dejtonski sporazum na papiru u medije da vidimo sta pise. Kada se jedan gradjanin i fizicko lice ponasa i prica poput Dodika i ekipe bude isporucen sa hitnom na psihijatriju.
Ne moze se nista napraviti kada su zahtjevi nerealni. Dodika, recimo, ne biramo mi u Federaciji vec iskljucivo oni u RS i on ima odgovornost prema njima, a ne prema meni. Tako je to po ustavu. Za Covica i HDZ glasa 99 odsto Hrvata u Federaciji, a Bosnjac u Federaciji listom za SDA ili SDP ili DF itd...I sada sta? Hocemo da oni odlucuju u ime onih koji ih i nisu birali? Ne biva to.
Ne moze ni Schmidt nista uciniti dok mu neko iznad njega ne da uputu
Protiv koga da protestuju, protiv koje vlade, ove kantonalne ili federalne, ili državne, ili protiv načelnika ili protiv gradonalečnika, ili protiv jednog, ili drugog ili trećeg člana predsjedništva..
Zabrinuti, iznenadjeni, debili sve
Sa Inckove zabvinutosti, prešli smo na Šmitovu iznenađenost