BiH
0

U Neumu sinoć održan predizborni skup HSP-a

FENA
Sinoć je u kino dvorani hotela "Neum" u Neumu održan predizborni skup Hrvatske stranke prava za 11. izbornu jedinicu, priopćeno je iz te stranke.

Tom prigodom nazočnima su se obratiti kandidati sa liste: predsjednik HSP-a BiH Đapić- dr. Jurišić Zvonko Jurišić, generali Marinko Krešić i Živko Budimir te Stanko Raič, predsjednik hercegovačko-neretvanskog Županijskog vijeća HSP-a BiH Đapić- dr. Jurišić.

"HSP je jedina hrvatska stranka koja svoja predizborna obećanja provodi u djelo.Vidljivo tome je i napredak u tri hercegovačke županije gdje smo na vlasti: povećanje proračuna, kontrola rada na crno, potpisivanje kolektivnog ugovora i povećanje plaća prosvjetnim djelatnicima, proširenje liste besplatnih lijekova te bitno povećanje ulaganja u infrastrukturu. Sve hrvatske stranke su obećale biračima u BiH borbu za javnu televiziju na hrvatskom jeziku, ali jedino HSP radi na tom projektu, dok se ostale deklarativno zalažu za to", kazao je Jurišić.

General Budimir poručio je biračima da ne vjeruju u obećanja, već da svoj glas daju po već ostvarenim djelima.

"Svjedoci smo u ovoj kampanji da vladajuća stranka obećava Hrvatima u BiH kule i vile, kao da oni nikada nisu bili na vlasti i kao da nikada nisu imali priliku ispuniti svoja obećanja", kazao je Budimir.