Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ovako ne dodjete na skup kada treba da se bunite protiv sistema i korupcije..kriminala i nesigurnosti..
@gooUser1564387670 haj ne kaki zivota ti.
@gooUser1564387670 zato sto je gotovo svaki građanin ove zemlje iskorumpiran, iskrimizovan lažov i prevarant tako da niko neće protestvovat protiv samog sebr
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vanredno stanje u seheru, :)) saudijci na aparatima
Ko što drug Maršal reče: Smrt Fašizmu Sloboda Narodu.
Ma niste normalni, što ne izađete na ulice jer vas političari guze decenijama, glup zatucan narod, sa vam je lako manipulirati
Pa izađi ko ti brani 😂
Nemate pametnija posla sve bi ja vas od pedera do selefija u rudnik da na rođenu mater zaboravite
Valja nama (da nas nazovem nekako) - neutralnima, preživjeti sve ove ugrožene, posebne, tradicionalne i ko zna kakve. Ispiranje mozga svim mogućim nebitnostima napreduje matematičkom progresijom iz godine u godinu, a zemlja se prazni i prazni..
Znači za vikend mi koji živimo tu pored ovih parada i protesta da zaboravimo na izlazak... Treba zakazati proteste protiv mjesta održavanja protesta :)
"Maskirani policajci" U cilju zaštite povorke "Organi reda bit će goli sa isukanim palicama !
Tri skupa, a nijedan jeftin...
Kakva stoka ovdje zivi,vidis ti kako se stoka takmici koliko ce ih se okupiti oko ove sprdnje. a svi gladni,bolesni firme unistene,djecu ubijaju,truju,jos nije formirana vlast ali to nije bitno..
Ako je Allah kaznio Lutov narod zbog bluda i nemorala, onda uskoro ocekujemo da i Bosnjaci nestanu uskoro. Allah najbolje zna moralne Bosnjake
E koji smo mi insani. Pored svih nedaća u državi, mi izlazimo da protestujemo protiv gej parade.
Ako ste već dozvolili geyevima okupljanje taj dan niste trebali i ovim pederima dozvoliti isti dan.
Boli me briga za sve te skupove... kada bude neki za opće probleme u BiH onda će biti zanimljivo i korisno.... država u rasulu, novac nestaje, posla nema, pa bili LGBTQ ili bilo ko drugi, POSLA NEMA. Mladi sjede po nargilama, kafanama i govore kako je teško, i još se protive paradi. Briga me za sve skupove tog tipa, hoćemo POSAO, SIGURAN DOM, SIGURNO ODRASTANJE DJECE.
Kad nas .ebu političari,ne pitate šta im je u gaćama
zar tradicionalna porodica ne ide vikendom na izlete, roštiljanja ili u obilazak drugih članova tradicionalne porodice?
Zar se geyevi ne hebu u dupe vikendom?