{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Mostaru sjednica glavnog stana HSP-a BiH

F
21.3.2009. u 16:18
0
1
U Mostaru sjednica glavnog stana HSP-a BiH
0
U Mostaru sjednica glavnog stana HSP-a BiH
Glavni stan Hrvatske stranke prava (HSP) BiH Đapić-dr.Jurišić započeo je danas redovitu sjednicu u Mostaru na kojoj će se obaviti rekonstrukcija Predsjedništva te stranke.
U izjavi za novinare prije početka sjednice, predsjednik HSP-a (Đapić-dr.Jurišić) Zvonko Jurišić kazao je kako će na sjednici Glavni stan također analizirati rezultate rada tri županijske vlade u kojima HSP sudjeluje, zatim utvrđene smjernice budućeg rada i djelovanja te će razmatrati političko gospodarsko stanje u BiH.

Govoreći o rekonstrukciji Predsjedništva te stranke, Jurišić je kazao kako se pokazala potreba za promjenom u načinu rada ne samo Predsjedništva nego i cijelih županijskih vijeća.

"Dosadašnja organizacija stranke ne može odgovoriti svim izazovima i nameće se logika rekonstrukcije Predsjedništva, na način da je iza nas vrijeme individualnog rada, a pred nama više timskog rada u stranci.

Pristupit ćemo rekonstrukciji tako da će u Predsjedništvo, pored dosadašnjih članova, ući i dosadašnji članovi Glavnog stana", kazao je Jurišić.

Tako će predsjednik Hrvatskog kluba u Domu naroda FBiH Josip Perić od danas biti i dopredsjednik stranke, dok će drugi dopredsjednik biti dosadašnji član Predsjedništva, umirovljeni general Živko Budimir.

Po Jurišićevim riječima, članica Predsjedništva te stranke Matija Ivančić, koja je obavljala dužnost glavne tajnice, zbog adrese njenog stanovanja bit će tajnica hercegbosanskog Županijskog vijeća stranke, a njeno mjesto preuzet će Stanko Primorac, koji sada obavlja funkciju dopredsjednika Glavnog stana.

Govoreći o analizi rada u tri županijske vlade u kojima HSP sudjeluje (Hercegovačko-neretvanskoj, Zapadnohercegovačkoj i Hercegbosanskoj), Jurišić je kazao da bez obzira na sve poteškoće na koje nailaze, vlade tri županije rade svoj posao na korektan način.

"Mi smo sigurno kao stranka u koalicijskim vladama doprinijeli i stabiliziranju i jednom pozitivnom radu i odnosu prema našim koalicijskim partnerima", kazao je Jurišić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: