Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka silu sprovodi negdje drugo, suditi mu za pokusaj ubistva..
Lik dosao iz italije i obisao pola Hercegovine
Podrska osoblju u bijelom,prvi izlaze na crtu nevidljivom neprijatelju...
smijali se Sebiji kad je postavila satore, Zagreb to radi danas, neda Sebija kako rece "ravnatelj" u Mostaru da "udje otpozada", a ni sprijeda. :) Puna podrska doktorima i zdravstvenim radnicima, a ovi sto danas pametuju kako je Vucic digao plate zdravstvenim radnicima juce su ih nazivali uhljebima dok su strajkovali. Hvala Vam, trebamo Vas, vi ste nasi heroji i tete za kasom u trznim centrima.
@Sindikatbotova sebija kraljica
@DYuppie ne bih isao tako daleko. :) Ali ovo su cinjenice i treba biti pravedan.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Gdje je ona šprdnja id direjtora SKB, mugu misliti kakav mu je zamjenik.
Dijaspora donijela corona baju u koferu a potom je nesebicno podijelila bo Bosni i Hercegovini!! Tako nam i treba kada granice nisu na vrijeme zatvorene i svi koji dolaze iz rizicnih zemalja automatski slani u kucnu izolaciju a najblizim policijskim stanicama prosljedjivane adrese doticnih osoba da ih svakodnevno "obilaze" i kontrolisu. Sta drugo ocekivati od polupismene, neprosvijecene i neodgovorne bh dijaspore.
Moj Ante, da si te naocare skinuo na pressici, mozda bi i izgledao profesionalno. Dosao lik pred novinare kao na auto-pijacu da proda golfa dvojku.
Ovakav kreten zaslužuje dugu zatvorsku kaznu, da ga svi zaraženi kolektivno tuže jer je nulti pacijent, a pogotovo ako ne do Bog neko umre od zaraze zbog istog. Međutim, pogledajte direktora kliničkog centra u Mostaru i njegovu izjavu i sve će vam biti jasno. Još će ga izliječiti i samo se ušutiti svi.
Znaci u Jugoslaviji jos koji dan pa ce broj profurati hiljadu zarazenih
Racunaj i ravnatelja bolnice u Mostaru, odmah,jer je zaboravio cackalice tokom obracanja medijima...
Obruč se steze oko naseg lijepog Sarajeva, nazalost. Đikani nam donose virus..
U mostaru će haos biti. Dolje će biti žarište, vidjet ćete
Ovog lika treba optuziti za pokusaj ubistva. Vjerovatno je pokrenuo lavinu i sad cemo svi najebati... Nema vise nazad...
kazem ja vama min 60% stanovnistva vec ima koronu, fazon je u tome sto nas niko ne testira, sto vise budete ljude testirali na koronu sto vise ce ih biti haha
Nidje veze pa testirali su u sarajevu 6 ljudi. Kad bukne znati ce te . Vidjeti cemo jesu li uspjeli izolirati u mostaru i BL inace nas za 7 dana cekati boom, u sarajevu nesto manje doduse.
a ja konto do Neretve u ribu, neces ga brajko moj do juna... jula... do godine...
Najgore sto je ova Corona u Hercegovini mutirala, ti je cekas s' prijeda, a ona ti udje s' ledja. Nije ti to ko ova "nasa".
...student medicine, sin od prvog
@gooUser1574369478 a ko je prvi, dekan??
Ako je vjerovat sada ovaj konj je presao granicu i usao u Bih 3.3.2020.
'Ta će virus
Ovaj doktor nije čist. Pogledajte press iz Mostara sve će vam biti jasno. Na čemu je on, istrzan sa čudnim gestikulacijama...
@OptiMista928 To je vjerovatno "hdz tj stranački" doktor, jer u zapadnom dijelu Mostara direktori javnih ustanova moraju biti podobni hdz-u, isto kao i u drugom dijelu grada sda stranci. Ogavna je izjava tog doktora da eto bolnica nije kriva, u stilu "hebiga, desilo se". Tipično stranačko minimiziranje vlastite greške i bacanje fokusa na drugu temu (npr. izjavio je da pacijent negira boravak u IT, te ovaj mudri dr zaključuje da dotični pacijent nije nulti-slučaj. fuj)