BiH
0

U Mostaru napokon doček Nove godine na otvorenom

FENA
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Mostarci će za razliku od prethodnih godina, ovu Novu godinu imati priliku dočekati na otvorenom ili točnije pod šatorom u središtu grada (iza zgrade Projektanta i Tržnog centra Mostar) za što su se pobrinuli Saša Roter i njegovi prijatelji.

Po Roterovim riječima, publiku će u najluđoj noći zabavljati domaći bendovi - Zoster i Mustang.

"Odlučili smo se za šator jer smo se bojali kiše, a u istom smo prostoru ranije organizirali i Zimski grad, kazao je Roter, dodavši kako je potražnja za dočekom ogromna te da će šator moći primiti oko 1500 ljudi.

Uz ulaznicu od 10 maraka, posjetitelji će imati pravo na konzumaciju jednog pića, a tijekom cijele večeri moći će uživati u meksičkoj hrani, roštilju i raznom piću koji će biti postavljani na okolnim štandovima.

Roter ističe kako su im u organizaciji dočeka pomogli deseci sponzora te da je zlatni sponzor dočeka Coca-Cola. Cijeli projekt dobio je potporu i od Turističke zajednice HNŽ-a i grada Mostara, koji je osigurao štandove.

Doček Nove godine u Mostaru bit će organiziran i u svim poznatijim gradskim klubovima te brojnim kafićima.

S obzirom na to da u Gradu, ranijih godina nije bilo organiziranog dočeka na otvorenom, te da su Mostarci u potrazi za dobrim provodom novogodišnje noći provodili izvan Mostara, većinom u Sarajevu, Dubrovniku i Splitu, ovakav događaj očekuju s oduševljenjem.