Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TKOrona
Neka su oni zabranili ulaz BiH gradjanima, citaj Bosnjanima i poosrbljenima. Slovencima, Crnogorcima, Kosovarima, Srbijancima i Makedoncima nisu smjeli.
@gooUser1584016874 kretenu idi na index pa vidi dali je zabranjen ulaz u Hrvatsku stanovnicima protektorata. Prvo se informiraj pa komentiraj....
ja mislim su zabranili samo muslimanima citaj Turcima jer Srbi i Hrvati iz BiH svakako imaju srpske odnosno hrvatske pasose.
Ah sto su ljubomorni sto smo imuni na Koronu,ne nego cemo mi vas zazidat ko Kinezi Wu-han 😂😂😂😂😂😂Sarajlije su to,uredniji,bolje odrzavamo higijenu,ma znas nesta kad razmislim dobro ce nam doci ova Korona za nasu privredu,samo je treba pojacat.Ne pada snijeg zato sto mu se pada nego da svaka zvijer pokaze svoj trag.Pojacati fabrike,proizvodnju i zastiti svoje privrednike.