{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
U Han Pijesku nema struje i vode zbog kvara na dalekovodu

S
26.1.2012. u 09:43
0
3
U Han Pijesku nema struje i vode zbog kvara na dalekovodu
0
Kompletno područje opštine Han Pijesak nema struju i vodu zbog kvara na 35-kilovoltnom dalekovodu izazvanog obilnim snježnim padavinama.
Han Pijesak (Foto: SRNA)
Han Pijesak (Foto: SRNA)

Upravnik Poslovnice "Elektrodistibucije" u Han Pijesku Boban Matić rekao je Srni da su ekipe na terenu i da otklanjaju kvarove, kao i zaposleni u Polovnici elektrodistribucije iz Vlasenice.

Opštinski štab Civilne zaštite uveo je vanredno stanje u opštini Han Pijesak za odbranu od elementarnih nepogoda, tako da su pojačane aktivnosti na čišćenju snijega u kojima učestvuju "Tehnometal" iz Vlasenice i Šumsko gazdinstvo "Visočnik".

Zamjenik komandanta štaba Civilne zaštite Mile Golijan rekao je Srni da danas neće biti nastave u Osnovnoj školi "Milan Ilić čiča Šumadijski" i u Srednjoj školi, jer nema grijanja.

Foto: SRNA
Foto: SRNA

On je napomenuo da svi pravni subjekti na području opštine treba da budu organizovani u borbi protv elementarne nepogode.

Na području opštine Sokolac u kvaru je dalekovod Kaljina tako da struje nema na trafostanicama Drapnići, Išerić brdo, Poretak, Vrhovine, Kalauzovići i u drugim mjestima.

Foto: SRNA
Foto: SRNA

Tehnički rukovodilac na održavanju mreže u sokolačkoj Radnoj jedinici elektrodistrubicije Ljubomir Vasković kaže da je u kvaru dalekovod Novo selo. Struje nema i na dalekovodu Autobaza u mjestu Žljebovi.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: