Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se taj materijal može spalit kako ovaj idiot reče spalili bi ga Talijani u svojoj državi jer oni imaju bar 50 puta više spalionica. Neko je strpo pare u džep i to je to. Sada relativiziraju stvari. BiH i je za uvoz smeća taman. Onog migrantskog i ovog
doso srbin sa talijanskim smecem da “reciklira” bez masina u bosnu..ovaj ko da je temu iz nadrealista naso...nosi srbo smece sebi kuci..otvori tamo halu
@registrant pa da srbo neki koji je prešao na islam pa mu pra pradjed bio turcin, pradjed musliman jugosloven, djed bosanac a on sada bošnjak. Takav jedan srbo.
Ma građani potpalite to ako je otpad a komunalno šta radi????
Mene strah da izbacim vitrinu čekam kabasti, čovjek šleperom dovukao smeće. Ja države i govana.
Eto nismo dovoljno svi otrovani tokom rata pa trebamo dodatno trovanje.
Koja smo mi stoka Umjesto da uvozimo bilo šta drugo mi uvozimo smeće Otprilike kakav narod takav uvoz
@Irakiransirija srbijanci nama uvaljuju
Stvarno je rodoljub ovaj Rodoljub.
Možda i mrtvih ljudi ima upakiranih
e pa stvarno.nemam riječi za ovo.gdje su vođe u BiH.ko je to naručio.pitajte njih.ako oni nemaju odgovor,vraćate sve nazad uz plaćanje odštete .faktura za firmu čija su auta.oni sigurno znaju ali to je nešto onako na crno sa italijanski mafijom.onda će sigurno neko da progovori.
I jesmo smetljarska država
Znaci uvozi se smeće? :D hahahahaha pa ovo je žalosno, pogotovo što su ove Bošnje nešto ponosni što su se 'izborili' za bih, a realnost je ta, da bih na papiru postoji a u funkciji je podeljena država puna mržnje (bošnje su mrzitelji) i za ovo su ginuli? Hvala na Republici Srpskoj.
Ovako je radeno sa amonium nitratom u Bejrutu...
Jadna zemlja sta joj papci rade.
Kakvo smo mi smece, kakav uzas!!!!!
Tako i treba, posle korone dolazi nam tifus